To je to što me zanima!

'Milanović i Karamarko jedan bez drugoga nikako ne mogu'

Žarko Puhovski komentirao je pobjede Milanovića i Karamarka u svojim strankama rekavši da oni ne mogu jedan bez drugoga jer funkcioniraju kao neka vrsta spojenih posuda
Vidi originalni članak

Politički analitičar Žarko Puhovski komentirao je pobjede Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka u svojim strankama rekavši da oni ne mogu jedan bez drugoga jer funkcioniraju kao neka vrsta spojenih posuda.

- Milanović je logičan odabir za SDP. Karamarko je započeo s ovim zagrijavanjem atmosfere i izazivanjem podjela, što je Milanoviću dobro došlo - kaže Puhovski za RTL Direkt.

Puhovski za Most smatra da su se potpuno osramotili jer nisu proveli niti p od programa koji su zastupali:

- Oni su se bavili personalnom politikom još gore nego HDZ i SDP. Njima je drug Stalji glavni vođa - kadrovska politika je osnovna stvar svake politike. Sad ga neki s ljevice vole jer on koči Karamarka, ali to nije dovoljno. S druge strane, Karamarko je, parlamentarno gledano, jer je u situaciji u kojoj nije dobio što je trebao dobiti jer Most sabotira. Nama kao građanima je problem što imamo Vladu koja ništa ne radi. Dokaz je činjenica da je premijer druga najpopularnija osoba u zemlji, a vlada koja bi se bavila ozbiljnim reformama morala bi imati nepopularnog premijera - smatra Puhovski.
 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • zemuncevic 19.04.2016.

    Su.pci obojica !!!!

  • PATRICIA 19.04.2016.

    A što ih je lijepo vidjeti ovako...zajedno i nasmijane.Malo za promjenu.

  • bajica1009 19.04.2016.

    Kad kaže Puhovski to mora stvarno da vrijedi,

Komentiraj...
Vidi sve komentare