To je to što me zanima!

"Orešković se ponaša kao kancelar, a ne kao premijer"

HDZ-ov Željko Dilber je u srijedu komentirao napise u medijima da bi Dragan Lozančić, bivši ravnatelj SOA-e navodno mogao postati savjetnik u Vladi
Vidi originalni članak

Čemu supotpis premijera na njegovu ostavku ako ga postavlja na poziciju savjetnika u Vladu. Iznenađen sam, ovo mi liči na ponašanje kancelara, a ne premijera, rekao je u srijedu u emisiji Otvoreno HRT-a HDZ-ov Željko Dilber. Tako je komentirao napise u medijima da bi Dragan Lozančić, bivši šef SOA-e navodno mogao postati savjetnik u Vladi. Podsjetimo, Lozančića je naslijedio Daniel Markić. 

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je pak u srijedu u intervjuu Lozančića nazvala ''privatnim obavještajcem Zorana Milanovića'' te dodala da je sada bivši šef SOA-e ''izgubio njezino povjerenje''.  

Idi na 24sata

Komentari 79

  • mr_Zed 05.05.2016.

    odi lovi ribu..nije politika za tebe...ne kuzis ti to dilberu/dibleru

  • deda62 05.05.2016.

    po starom dobrom običaju Novokmet pozove četvoricu komunjara i jednog bezveznjakovića iz HDZ- a i onda ga svi skupa zajedno sa voditeljem čoporativno čereče.

  • POTPEC 05.05.2016.

    Izgleda da se Orešković, sve stranke u saboru i svi građani Hrvatske trebali klanjati pred članovima kradezeove stranke. E malo su pobrkali lončiće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare