To je to što me zanima!

Orešković smijenjen s pozicije potpredsjednika, odlazi iz Teve

Orešković za Večernji list nije htio ništa reći o odlasku iz kompanije u kojoj je već 12 godina, uz manji prekid lani kada se odazvao na poziv HDZ-a da zauzme poziciju hrvatskog premijera
Vidi originalni članak

Bivši premijer Tihomir Orešković početkom sljedećeg mjeseca odlazi iz Teve. Za sada se ne zna kamo odlazi i planira li možda povratak u Hrvatsku. Taj podatak ne znaju ni njegovi kolege iz Plive, inače članici Teva grupe, ali vjeruju da sigurno ima dobar plan za novo radno mjesto.

Nedavno je smijenjen s pozicije potpredsjednika za poslovnu efikasnost na kojoj je bio nešto manje od godinu dana. Orešković za Večernji list nije htio ništa reći o odlasku iz kompanije u kojoj je već 12 godina, uz manji prekid lani kada se odazvao na poziv HDZ-a da zauzme poziciju hrvatskog premijera.

Njegova smjena tumači se i kao otkaz, no koji je oblik prekida suradnje u pitanju, od Oreškovića nije bilo moguće doznati. Naime, činjenica je da posljednjih mjeseci izraelska kompanija otpušta velik broj zaposlenika širom svijeta.
 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • LANA555 21.09.2017.

    Možda če Agrokor vodit hahaha

  • lotus_1 21.09.2017.

    Možda može u institut kod Karamarka?

  • tko nije lud nije normalan 21.09.2017.

    Kako ga je samo Karamarko hvalio,ja mislio pa taj će da nas preporodi,a on odmah udri po proračunu za osobne potrebe.Sigurno će sad doći u HR uložiti milijune koje ima u proizvodnju i zaposliti barem 50 tak ljudi jer ččovjek jednostavno zna,kaj ne???

Komentiraj...
Vidi sve komentare