To je to što me zanima!

Osama bin Lego s puškom i turbanom bit će hit Božića

Bin Laden u maskirnoj uniformi dolazi u kompletu s raketnim bacačima, granatama i turbanom. Uz njega je u prodaji i figurica nacističkog vojnika
Vidi originalni članak

Prerađena Lego figurica koja prikazuje Osamu Bin Ladena izazvala je bijes muslimanske i židovske zajednice u Velikoj Britaniji. Nazvali su je apsolutno odvratnom i neukusnom.
- Kako ćemo djecu učiti miru, toleranciji i ujediniti se protiv terorizma kada nam se djeca igraju takvim igračkama. Ovo je veličanje terorizma - izjavio je za The Sun Mohammed Shaffiq iz organizacije Ramadhan Foundation. Bin Laden u maskirnoj uniformi dolazi u kompletu s raketnim bacačima, bojišnom puškom i granatama. Proizvodi ga američka tvrtka Brick Arms, specijalizirana za 'preuređivanje' Lego figurica. Prodaju je za 90-ak kuna, a nadaju se da će figurica Bin Laden biti hit ovog Božića.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_28352 04.12.2008.

    Kad će igrica Ivo urar??

  • krizbaher 04.12.2008.

    U stvari, novinar je objavio da je riječ o prerađenoj LEGO figurici, i da ju proizvodi Brickarms, a ne LEGO! Sorry! Ali da nije normalan onaj tko ju proizvodi, to i dalje stoji!

  • krizbaher 04.12.2008.

    Ako je istina ono što LEGOfan tvrdi, onda povlačim svoj raniji komentar! Isto tako, volio bih vidjeti povratnu reakciju novinara na njegov komentar, odnosno da li je to što je objavio utvrđena istina ili objavljena neprovjerena informacija. Ovakvi članci, ukoliko nisu provjereni i potvrđeni, donose vrlo lošu reklamu onome na koga se odnose, a to već povlači i posljedice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare