To je to što me zanima!

Ošamario dječaka (6) jer mu je grudom gađao auto

Muškarac (37) je u četvrtak Ulici Alojzija Stepinca u Lipiku ošamario dječaka (6) jer je grudom pogodio njegov automobil i pobjegao
Vidi originalni članak

Muškarac (37) je u četvrtak Ulici Alojzija Stepinca u Lipiku ošamario dječaka (6) jer je grudom pogodio njegov automobil i pobjegao. S dječakom su bila i trojica starijih prijatelja pa su oni majci dječaka opisali kako muškarac izgleda. Policija ga je kasnije uhvatila i dobio je prekršajnu prijavu. Dječak nije ozlijeđen, ali je bio uplašen.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Malkavian 12.02.2010.

    djecu nema tko odgajat, jer su zaštićeni ko lički medvjedi. ako ih pljusneš, evo ti socijalne službe za vratom. I ja bi ga za uho odvukla njegovoj mami i rekla joj za ponašanje njenog dijeteta. Meni to nije palo pamet ko balavici, jer bi vojnički remen radio reda. Bila sam okružena ljudima koja su vojna lica...znala sam dobit po guzici nebrojeno puta i ništa mi nije, naučila sam puno lekcija.

  • glavonja 12.02.2010.

    krizbaher odgovor na onaj komentar o neslaganju, prosječno inteligentna osoba će shvatiti kad netko napiše \"opalit šamarčinu da mu izbije sve zube\" , ne misli doslovno , nego je to više figurativno rećeno, toliko o tvojoj inteligenciji.....

  • ManicMiner 12.02.2010.

    Nisu mi jasni opce neki komentari tu....danas je klincima glavna moda gadjat aute grudama snijega....ok nekad je bezopasno.....a sto ako se desi kao sto vec neki komentari navode...trznes se i sletis u jarak i skrsis auto koji krvavo otplacujes, zato jel neko neodgojeno deriste oce ispast faca? Sto da je pokupio kakav kamencic u grudu i napuknuo sajbu? Tko bi to platio? Roditelji klinca sigurno ne, jos bi mu rekli ko te j**e....kako su nas roditelji odgajali, kako su nas ucitelji odgajali? Za svaku gresku si po turu dobio pa ti takva sr**a nebi padala na pamet....a sad taman da ti zapali auto nesmijes mu niste jer eto ima prava...za sta? ima pravo da ti napravi i izazove stetu i smije ti se u facu??

Komentiraj...
Vidi sve komentare