To je to što me zanima!

Osijek dobio spomenik Franji Tuđmanu, otkrivanje u četvrtak

Postavljanje spomenika nije dio predizborne kampanje nego odavanje počasti prvom hrvatskom predsjedniku koji je realizirao ideju o neovisnoj državi, rekao je Bubalo
Vidi originalni članak

Grad Osijek dobio je još jedan spomenik. Radi se o spomeniku pokojnom predsjedniku Franji Tuđmanu postavljenom na Trgu Slobode. Spomenik će biti službeno otkriven 30. svibnja, simbolično na bivši Dan državnosti. Radi se o spomeniku u liku Franje Tuđmana u dimenzijama većim od prirodne veličine. 

- Spomenik predsjedniku Tuđmanu dio je rekonstrukcije Trga Slobode koja je nedavno dovršena. Postavljanje ovog spomenika nije dio predizborne kampanje niti politički skup nego odavanje počasti prvom hrvatskom predsjedniku koji je realizirao ideju o neovisnoj državi. Postavili smo ga u ime poginulih građana i branitelja Osijeka i on je jedan u nizu spomenika koje smo postavili u gradu u spomen stradalima i Domovinskog rata - kazao je gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo koji je pozvao sve građane na svečano otvorenje spomenika te kasnije druženje uz koncert Miroslava Škore. 


Idi na 24sata

Komentari 441

  • klementina 30.05.2013.

    Ako spomenik nije zaštićen od urina onda je nastadao ili će gradonačelnik morati uložiti još jednu malu investiciju za veliku ploču na kojoj će pisati:Zabranjeno uriniranje "kerovima"!!!!!

  • pituguli 30.05.2013.

    puno je novih javnih wc-a otvoreno

  • Zorba 30.05.2013.

    Vrhunac srozavanja pameti u ovoj debilnoj drzavi jest gostovanje cacinog Mire u Dnevniku da nam objasni mrgudovu nevinost....E vece budalastine, licemjerstva i poltronstva nismo mogli dozivjeti. Fuj javna (tv) kuco!

Komentiraj...
Vidi sve komentare