To je to što me zanima!

Osijek: Nisu našli čekić pa starica ostaje u pritvoru

Na mjestu ubojstva policija nije pronašla predmet kojim je Franciska Ljolje (89) navodno ubila muža pa će ostati u pritvoru još 48 sati
Vidi originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku odredio je zadržavanje starice Franciske Ljolje (89) u pritvoru u trajanju od 48 sati. Gotovo nepokretnu staricu, koju se sumnjiči za ubojstvo muža Ivana (82) prije tri dana u spavaćoj sobi obiteljske kuće u Rokovoj ulici u Osijeku, sudac je odlučio zadržati jer na mjestu ubojstva policija nije pronašla predmet kojim je navodno ubila muža. Prema ozljedama lubanje patolozi osječke Kliničke bolnice pretpostavljaju da je Ivana ubila čekićem.
Državno odvjetništvo je zatražilo psihijatrijsko vještačenje osumnjičene starice. Nakon liječničkih nalaza Županijski sud će odlučiti hoće li se starica braniti sa slobode ili iz pritvora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pulezanka 29.02.2008.

    kao da je sada vazno,odakle ce se braniti,samo nek ,,obeca,,da nece vise...

  • amelie7 29.02.2008.

    Još joj samo nedostaju lanci na rukama i nogama KAD JE TAKO OPASNA!

  • Kusirica 29.02.2008.

    Imam ludi predosijecaj da su staricu gurnuli za zrtvu. U svakom smislu ju zalim, brizna zena, ca je sve propatila a i sad u te stare dane ca ju sve ceka. Mislim da je proklela dan svoga rodjenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare