To je to što me zanima!

Osijek: Spasila supruga i djecu od trovanja plinom

Stela Sonnenfeld (36) spremala se za posao i odjednom osjetila slabinu. Posumnjala je da curi plin, pa je probudila svoje dvoje djece i supruga
Vidi originalni članak

Sonja Sonnenfeld (36), nastavnica u osječkoj osnovnoj školi Ivana Filipovića, spremala se u ponedjeljak ujutro za posao. Vrlo brzo je primijetila kako je hvata nesvjestica i da u kući nema kisika. Iako omamljena, Sonja je odmah krenula do supruga Darka (38) i djecu Petru (5) te Olivera (3), koji su još bili u krevetima. Oni su već bili onesviješteni. Kombi bojler za grijanje i toplu vodu ugasio se i iz njega je istjecao plin. Sonja ih je uspjela razbuditi, no već je bila toliko klonula da nije uspjela otvoriti ni vrata ni prozore. Dozivali su Darkova oca Rudolfa, koji živi u kući pored njihove, ali nije ih čuo. Tek ih je kasnije ugledao kako leže.Sonja je dopuzala do telefona i pozvala Hitnu pomoć.
- Hitna i policija su došli jako brzo. Policajci su provalili vrata. Iako su bili pri svijesti, već su bili potpuno omamljeni plinom.
Odvezli su ih u bolnicu. Zamalo su se ugušili. Djelatnici HEP-a zatvorili su plinski ventil i zabranili uključivanje dok ne prekontroliraju sistem - kazao nam je susjed obitelji Sonnenfeld. Svi su, na sreću, izvan životne opasnosti, a u bolnici su ih zadržali radi pregleda.

OBITELJ NIJE U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI
Sonja Sonnenfeld nastavnica je kemije u osječkoj osnovnoj školi Ivana Filipovića. U obiteljskoj kući u Psunjskoj ulici u Osijeku živi sa suprugom Darkom, kćerkom Petrom (5) i sinom Oliverom (3). Svi su nakon trovanja izvan životne opasnosti, a u bolnici su ih zadržali radi detaljnih pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Getriba 10.02.2009.

    24sata su mi naj novine..ali molim vas novinari, bar bi vi trebali biti pismeni...pa dajte provjerite clanke prije nego ih objavite..jel Stela ili Sonja? stalno neke greske..

  • 10.02.2009.

    Nemam riječi....

  • tajnamoja 10.02.2009.

    Stela Sonja

Komentiraj...
Vidi sve komentare