To je to što me zanima!

Osijek: Vatrogasci sa skele spasili radnika kojem je pozlilo

Svjedoci pričaju da je radnik navodno imao epileptični napad te da ga kolege na gradilištu nisu mogli spustiti sa skele. Intervenirali su vatrogasci koji su ga spustili
Vidi originalni članak

Dariju Š. (40) iz Tenje u subotu oko 11.30 sati pozlilo je dok je radio na fasadi zgrade na središnjem osječkom Trgu Ante Starčevića. Svjedoci pričaju da je radnik navodno imao epileptični napad te da ga kolege na gradilištu nisu mogli spustiti sa skele. Intervenirali su vatrogasci, nesretnog radnika su nekako stavili na nosila i spustili ga na zemlju gdje su ga čekali djelatnici hitne pomoći i odvezli u KBC Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VatrogasciJpvp Grada Osijeka 03.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ica_cpn 03.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 03.09.2011.

    Nažalost privatni poduzetnici ne mare za radnike.Ne prijavljuju ih,ne šalju na sistematske preglede koji bi trebali biti najmanje jednom godišnje a ovisno o poslu i češće i što je najtužnije ne plača ih...ovo je samo jedan primjer nebrige za radnika!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare