To je to što me zanima!

Osječkim umirovljenicima 150 kuna uskrsnice od Županije

Umirovljenicima s prebivalištem u Osječko-baranjskoj županiji kojima mirovina ne prelazi 1200 kuna isplatit će se uskrsnica od 150 kuna. Iz županijskog proračuna za to je izdvojeno milijun kuna
Vidi originalni članak

Ured župana Ivana Anušića u priopćenju za javnost navodi se kako će se novac umirovljenicima dostaviti na kućne adrese, a isplata će se obaviti prema ispisu korisnika mirovine koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO), i to za korisnike starosnih, prijevremenih starosnih i obiteljskih mirovina te za korisnike invalidskih mirovina.

 Uskrsnicu mogu dobiti i umirovljenici čija ukupna mirovina ostvarena u Hrvatskoj i u inozemstvu iznosi 1200 kuna ili manje te drugi korisnici mirovine s tim iznosom koji zbog nekih razloga nisu na popisu HZMO-a.

Ti se umirovljenici  u priopćenju pozivaju da podnesu zahtjev županijskom Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Uragan_1 01.04.2019.

    Koliko se ono potroši za janjetinu ????

  • lokal patriota 01.04.2019.

    A jel se župan isprsio, svaka mu čast. Za bančenje u nekim udrugama ima novca na pretek. Jel mu Kolobarić opravdao sredstva od prošle godine? Nema nimalo srama.

  • škver 01.04.2019.

    Stid vas bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare