To je to što me zanima!

Pustili su inspektora koji je pokazao Vidoševićev bunker

Josipa Vrbića, jedinog hrvatskog inspektora koji se bavi krađama umjetnina, uhitili su jer je Jutarnjem listu dostavio dvije fotografije iz podruma vile Nadana Vidoševića
Vidi originalni članak

MUP-ov inspektor Josip Vrbić izlazi iz istražnog zatvora. Informaciju nam je potvrdila njegova obitelj.

- Nismo još sigurni, ali moguće je da je MUP odustao od kaznenog progona. Koliko smo shvatili odvjetnika, Josip će po izlasku iz Remetinca biti slobodan čovjek koji će moći pričati što želi i s kim želi - kaže nam Vrbićeva bliska rodbina.

- Ne, nitko nije odustao od kaznenog progona, niti je odbijena kaznena prijava. Vrbić će se samo braniti sa slobode - kažu nam u odvjetništvu.

Josipa Vrbića, jedinog hrvatskog inspektora koji se bavi krađama umjetnina, uhitili su jer je Jutarnjem listu dostavio dvije fotografije iz podruma vile Nadana Vidoševića

Zahvaljujući inspektoru, javnost je vidjela što Vidošević drži sakriveno u svojoj vili, uključujući i preparirane medvjede. Policija ga je teretila za zloporabu položaja i ovlasti. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • AnteG 03.12.2013.

    naravno! PA zašto je Hrvatskoj otkrio lopova?!?! ZAŠTO??! SAd ga moraju optužiti! Je li on normalan!??! PA što je njemu?!? Kako da sad milanovič zaštiti svog kolegu?!?!

  • marijaterezija2 02.12.2013.

    Jedini koji nešto zna i smeta? Zaposliti će ga neki drugi bunkeraš , mislite da ih nema još. U ostalom zašto mi i ne bi smjeli vidjeti što je bilo u bunkeru? U interesu istrage?nitko od nas ne bi mogao odnjeti ništa od toga, ali bi barem znali točno što je unutra. Ili to nekom smeta?

  • guliwer 02.12.2013.

    ne smije se znati što je unutra, kao i s Titovim trezorom..?? jadni inspektor, još će on više dobiti kaznu nego kradošević

Komentiraj...
Vidi sve komentare