To je to što me zanima!

'Oslobodite Šešelja': Radikali blokirali dva mosta u N. Sadu

Srbija: U blokadi Varadinskog mosta sudjelovalo je više desetina glasnih Šešeljevaca, dok je druga skupina automobilima blokirala ulaz na Most slobode
Vidi originalni članak

U petak su pristalice Srpske radikalne stranke blokirale dva mosta u Novom Sadu nezadovoljni tretmanom Haaškog tribunala prema njihovom vođi Vojislavu Šešelju kojemu tamo sude za ratne zločine počinjene u Hrvatskoj, BiH i Vojvodini. 

Kako javljaju mediji u Srbiji, radikali su se na vrlo prometnom Varadinskom mostu pojavili sa stranačkim obilježjima i zastavama, noseći transparente s natpisom "Oslobodite Šešelja", tražeći njegovo puštanje iz Haaškog tribunala i pritvora u Scheveningenu.

U blokadi Varadinskog mosta, koja je počela oko 16 sati, sudjelovalo je više desetina glasnih Šešeljevaca, dok je druga skupina automobilima blokirala ulaz na Most slobode

SRS je za subotu zakazala prosvjed u Beogradu ispred ureda Haaškog tribunala, jer drže kako Šešelju nije omogućeno odgovarajuće liječenje. 

Najavili su i da će prosvjede radikalizirati ukoliko njihovi zahtjevi ne budu uslišeni.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • samo pošteno_1 26.10.2014.

    Strpite se još koji mjesec!!

  • gladijator 26.10.2014.

    Evo jedan tuđi komentar sa portala RSE. Ime: Bolero -Subotica Grad: Vojvodina 23.10.2014 22:48 Ako gradjani Vojvodine bilo koje nacionalnosti (koje je u Vojvodini nebitno) i dalje ostanu pasivni kao sto su bili zadnjih 20 godina moze im se ponoviti prica svestenika iz Hitlerove Nemacke: "Kada su dosli po Jevreje ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.Kada su dosli po sindikalce ja se nisma pobunio jer nisam bio sindikalac.Kada su dosli po mene -vise nije imao ko da se pobuni".

  • gladijator 25.10.2014.

    Evo zbog ovakvi Vojvodina ne može biti slobodna, neki dan su se građani digli u protest. Protiv fašizma nad albancima u Vojvodini koji je nastao ovog puta zbog tobože zastave na utakmici Srbija-Albanija. Ljudi su imali transparente, jedan me se posebno dojmio " Ne diraj mog komšiju" ! I onda se za par dana pojave ovakvi na mostu! Vojvođanima želi neovisnost i da očiste ove iz svojih redova jer su bolji od ..ba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare