To je to što me zanima!

Osmaši u panici: Počeli upisi, a srušila im se stranica upisi.hr!

Upisi u srednje škole, odnosno prijave u obrazovne programe, počeli su u podne. No u 12.55 sati stranica, kao i CARNET-ove linije za pomoć, bile su blokirane. U 22 sata trebale bi biti objavljene prve ogledne ljestvice
Vidi originalni članak

Svi agenti su zauzeti. Ako želite ostaviti glasovnu poruku, birajte broj 9. 

Ista poruka stoji i na samoj web-stranici: Svi agenti su zauzeti!

To je jedina poruka i informacija koja se u ovome trenutku može dobiti na info-telefonu CARNET-ovog sustava za upis u srednje škole. Upisi, odnosno biranje obrazovnih programa za 44.956 učenika diljem Hrvatske počeli su u srijedu, 26. lipnja u podne, no samo 40 minuta kasnije stranica ne funkcionira.

Kako smo saznali od roditelja budućih srednjoškolaca, iako su bili ulogirani u sustav već danima ranije, te je u srijedu ujutro sve radilo, malo poslije podneva stranica upisi.hr se u potpunosti zablokirala, te nije mogući ni upisati podatke za ulazak u sustav.

Iz ministarstva znanosti i obrazovanja  nam javljaju kako su ih u CARNET-u izvijestili kako je do privremene blokade došlo zbog velike navale učenika na sustav, te da se stranica nije srušila, već je samo zakrčena, te će biti dostupna već kroz nekoliko sati ili sutra ujutro.

Zamolili su sve učenike i roditelje da se malo strpe i ne brinu, jer će se svi uspjeti prijaviti.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 27.06.2019.

    I opet će ih učiti laži o šibajućoj kugli.

  • 26.06.2019.

    Hrvatska svoje novce trosi na fontane i nagibne vlakove koji nemaju svoju svrhu zbog losih tracnica, a nece dati novce da se kupe nova racunala i oprema za poboljsanje servera za obrazovanje i za samo obrazovanje. To bi pomoglo mladima koji cine hrvatsku i njenu buducnost te da poboljsamo Hrvatsku, a ne da svi odu u inozemstvo. Trebamo popraviti poretke prioriteta i politiku.

  • wtf1234 26.06.2019.

    Svake godine ista priča, ne nervirajte se ako imate dovoljno bodova upisat ćete se u školu koju ste i planirali,ovdje ne igraju ulogu tko prvi nego tko ima najbolje bodove, zato polako i sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare