Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osmaši u panici: Počeli upisi, a srušila im se stranica upisi.hr!

Upisi u srednje škole, odnosno prijave u obrazovne programe, počeli su u podne. No u 12.55 sati stranica, kao i CARNET-ove linije za pomoć, bile su blokirane. U 22 sata trebale bi biti objavljene prve ogledne ljestvice

Foto: 24sata/24sata
40 komentara

Svi agenti su zauzeti. Ako želite ostaviti glasovnu poruku, birajte broj 9. 

Ista poruka stoji i na samoj web-stranici: Svi agenti su zauzeti!

To je jedina poruka i informacija koja se u ovome trenutku može dobiti na info-telefonu CARNET-ovog sustava za upis u srednje škole. Upisi, odnosno biranje obrazovnih programa za 44.956 učenika diljem Hrvatske počeli su u srijedu, 26. lipnja u podne, no samo 40 minuta kasnije stranica ne funkcionira.

Kako smo saznali od roditelja budućih srednjoškolaca, iako su bili ulogirani u sustav već danima ranije, te je u srijedu ujutro sve radilo, malo poslije podneva stranica upisi.hr se u potpunosti zablokirala, te nije mogući ni upisati podatke za ulazak u sustav.

Iz ministarstva znanosti i obrazovanja  nam javljaju kako su ih u CARNET-u izvijestili kako je do privremene blokade došlo zbog velike navale učenika na sustav, te da se stranica nije srušila, već je samo zakrčena, te će biti dostupna već kroz nekoliko sati ili sutra ujutro.

Zamolili su sve učenike i roditelje da se malo strpe i ne brinu, jer će se svi uspjeti prijaviti.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message