To je to što me zanima!

Osnovnoškolka na 'Učilici' osvojila vrijedno zemljište

Klara Atalić, učenica 1. razreda OŠ Bartol Kašić u Zagrebu, je u igri znanja riješila sve zadatke i osvojila čak 3000 kvadrata zemlje kraj Varaždina
Vidi originalni članak

Zadaci su bili lagani, lakši nego u školi. Najdraža su mi bila pitanja iz hrvatskog, kaže Klara Atalić (7). Klara ide u prvi razred OŠ “Bartol Kašić” u Zagrebu. Na nagradnoj igri računalne igre “Učilica” među 1328 djece osvojila je prvo mjesto. Riješila je svih 60 obveznih i 12 dodatnih zadataka iz školskoga gradiva. Marljivo je radila, katkad i do četiri sata na dan. A nagrada je poljoprivredno zemljište od 3000 “kvadrata” kraj Varaždina! Ne smije ga prodati do 18. godine. Zemlja sada vrijedi oko 60.000 kuna.
- Vrijednost zemlje će rasti. Nagradom želimo reći da je znanje najbolja investicija. Djecu učimo da znanjem mogu postići što žele - kaže Kata Barišić iz “Učilice”.
- Nagrada je odlična, oduševljena sam! Na mojoj zemlji već rastu voćke, samo još moram saznati koje - ponosno kaže Klara.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ucilica 09.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • entoni 16.02.2008.

    Hackri-ri ok je nagradit dijecu no ovi kvadrati svaka čast na ideji zašto to ne smisle oni koji djele ta zemljišta i ostale stvari? Djeca nemaju prostora za razne aktivnosti a puno jadnih pasa i mačaka trebaju novi azil ! Treba nagraditi, ali zemljište baš i nije primjereno možda postane mala Agronom , bolje da je dobila komp. putovanje ili neku štednju. Peri Hac kako si i prije ! Lijepo što misliš na beskućnike ima ih sve više ,a ništa osim ručka nemaju !

  • entoni 16.02.2008.

    istina2008. pa to je total nepošteno zar se ne može nekako ispraviti pogreška loš primjer i dijeci !

Komentiraj...
Vidi sve komentare