To je to što me zanima!

Ostala u šoku: Dobila račun za vodni doprinos na 800.000 kn

Čitateljica Antene Zadar dobila je račun od Hrvatskih voda na 823.680 kn. Zvala ih je da kaže kako se radi o pogrešci. Djelatnica joj je rekla da ne zna pročitati račun
Vidi originalni članak

Čitateljica portala Antena Zadar ostala je neugodno iznenađena kada je dobila račun Hrvatskih voda za vodni doprinos u iznosu od 823.680 kuna.

Brzo je nazvala direkciju Hrvatskih voda u Zagrebu kako bi im objasnila da je dobila iznos stotinu puta veći te kako bi saznala može li se ispraviti njihova očigledna pogreška

Međutim, ostala je neugodno iznenađena kada joj je djelatnicu Hrvatskih voda rekla da ne zna pravilno pročitati iznos. Ipak, nakon nekoliko provjera, promijenila je priču. Ispričala se ženi zbog pogreške u sustavu  jer je krivo zbrojio kvadrate.

S radija su Hrvatske vode upitali kako je moguće da je sustav unio kvadrate, sam izračunao osnovicu, i na kraju krajeva – sam ispisao, kuvertirao i poslao račun za plaćanje, no do objave teksta odgovor nije stigao.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • lupi dobrić 12.07.2014.

    Znadete likako hrvatske vode odzračuju cjevovode u zagrebačkom Laništu?Način je genijalana zamisao nekog od njihovih ing.-a.Dopelaju se dvojica u kombiju ZG voda jedan prejde na kavu u birtiju preko puta a drugi prikopča vatrogasno crijevo na hidrant i pusti vodu punom sangom iz hidranta i onda i on prejde na kavu a voda istječe kakvih 40 minuta.Kada je kava popijena izađu van i čekaju vrijeme da zatvore hidrant.Na opasku da se to tako radilo prije 2000 g.likovi se otresui daju ti savjet da se makneš,a vi se žalite na osamsto tisuća kuna na računu,pa netko mora platiti ovu svakomjesečnu genijalnu zamisao.Najbolj stvar u svemu je kaj je pritisak vode kao kada izvlačiš rakiju na šlauf iz bureta.

  • JagodaNikolic 11.07.2014.

    Ovakve stvari se često događaju

  • Hećim 11.07.2014.

    Plati pa se žali, ili idi u zatvor.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare