To je to što me zanima!

Ostao bez jedne ruke, a nakon dva tjedna opet je radio kao DJ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britanac Matt Howes (25) iz Norwicha je 2011. vozio motocikl po Cipru. Udario ga je automobil. Odvezli su ga u bolnicu gdje su mu liječnici morali amputirati ruku
Vidi originalni članak

Britanac Matt Howes (25) iz Norwicha je 2011. vozio motocikl po Cipru. Udario ga je automobil. Odvezli su ga u bolnicu gdje su mu liječnici morali amputirati ruku. Pristanak su dali vlasnici noćnog kluba jer liječnici nisu mogli čekati da Mattova majka stigne iz Engleske i donese odluku. Nakon dva tjedna Matt je opet radio kao DJ i to sa samo jednom rukom. 

Nije odustao

Matt je od svoje 14. godine vježbao kako bi postao DJ. I to mu je uspjelo. Na Cipru je nastupao za vrijeme ljetne sezone. A onda je doživio nesreću. No samo dva tjedna nakon nje, Matt je opet nastupio pred publikom i tako postao prvi profesionalni DJ na svijetu koji taj posao radi iako ima samo jednu ruku.

- Nakon nesreće nisam sumnjao da će se moja karijera prekinuti. Ostao sam bez ruke no zbog toga sam postao još odlučniji da uspijem u svojem poslu. To je jedan od najboljih poslova na svijetu jer ljudima daješ nešto što mogu zapamtiti - rekao je Matt. Nakon operacije se vratio u Britaniju no nakon samo četiri tjedna odlučio se opet vratiti na Cipar.

Bavio se i humanitarnim radom

- Osjećaji su mi bili pomiješani. Bio sam očajan no i zahvalan što sam živ, mogao sam poginuti u toj nesreći - kaže Matt. Uključio se u rad humanitarne organizacije kako bi pomogao ljudima koji su prošli slično iskustvo kao i on, piše Daily Mail. 

>>> Struja joj spržila ruke, a danas ima dva sina i bodibilderica je 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • WOMANIZER 04.10.2013.

    bravo! :).......malo mi je ovo glupo da su iz noćnog kluba dali pristanak da mu amputiraju ruku! wtf??......al možda su kontaktirali majku pa je ona dala odobrenje, a oni su potpisali!

  • DamirGorčan 04.10.2013.

    Nada umire posljednja...svaka čast majstore samo tako nastavi...e to se zove želja. Samo naprijed, želim ti da postaneš najj DJ.

  • Mala87 04.10.2013.

    Čovječe, svaka ti čast! Skidam kapu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare