To je to što me zanima!

Ostavila djecu doma i otišla u SAD udati se za - zatvorenika!

Britanka je u SAD išla već nekoliko puta iako je nezaposlena i jedini novac koji prima je dječji doplatak od države. S toliko novca živi već pet godina, otkad se razišla s ocem svoje djece...
Vidi originalni članak

Majka četvero djece Becci Brennan (29) otišla je iz Velike Britanije u SAD kako bi se udala za Travisa Thompsona (32), bivšeg člana bande koji služi kaznu u zloglasnom kalifornijskom zatvoru. Par se upoznao na web stranici koja neudane i slobodne žene povezuje sa zatvorenicima.

- Danas sam se udala za svoju srodnu dušu. Sve je počelo dopisivanjem preko interneta, a danas smo muž i žena. Jako sam sretna, znam da sve zvuči ludo, ali nimalo ne žalim, napisala je Becci u petak na svom Facebooku.

Prijateljima je obećala da će organizirati proslavu vjenčanja 2023. godine, kad Travis odsluži svoju osmogodišnju kaznu zbog posjedovanja droge i ilegalnog posjedovanja oružja i municije, piše The Sun

Britanka je u SAD išla već nekoliko puta iako je nezaposlena i jedini novac koji prima je dječji doplatak od države. S toliko novca živi već pet godina, otkad se razišla s ocem svoje djece.

Zatvorenik Travis, koji je čak i lice prekrio tetovažama, slao je Beccinoj djeci čak i čestitke za rođendan, a ona je na Facebooku objavila fotografiju s njim uz potpis "obožavam ovog čovjeka".

S njim se dopisivala više od godinu dana. Na svom profilu Travis je isticao kako je strastven, optimističan i pun ljubavi te da želi promijeniti svoj život.

Hoće li mu promjena života uistinu poći za rukom, doznat će tek za nešto više od pet godina. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 20.11.2018.

    Divan lik. Baš djeluje pouzdano. Ostavila 4 djece zbog njega. Neke žene stvarno trebaju terapiju, na najjače podignuti.

  • klub za ludake 20.11.2018.

    e ekipa daj i meni ..Bravo ideja za brak zivote moj dal postoji jos lude od ovoga ode moje srce zeno draga zgrotila si si zivot šta ce ti to ode mi srce boze pomozi toj zeni potreban si joj

  • kung fu panda 20.11.2018.

    Bože dragi

Komentiraj...
Vidi sve komentare