Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ostavila djecu doma i otišla u SAD udati se za - zatvorenika!

Britanka je u SAD išla već nekoliko puta iako je nezaposlena i jedini novac koji prima je dječji doplatak od države. S toliko novca živi već pet godina, otkad se razišla s ocem svoje djece...

Foto: Facebook
14 komentara

Majka četvero djece Becci Brennan (29) otišla je iz Velike Britanije u SAD kako bi se udala za Travisa Thompsona (32), bivšeg člana bande koji služi kaznu u zloglasnom kalifornijskom zatvoru. Par se upoznao na web stranici koja neudane i slobodne žene povezuje sa zatvorenicima.

- Danas sam se udala za svoju srodnu dušu. Sve je počelo dopisivanjem preko interneta, a danas smo muž i žena. Jako sam sretna, znam da sve zvuči ludo, ali nimalo ne žalim, napisala je Becci u petak na svom Facebooku.

Prijateljima je obećala da će organizirati proslavu vjenčanja 2023. godine, kad Travis odsluži svoju osmogodišnju kaznu zbog posjedovanja droge i ilegalnog posjedovanja oružja i municije, piše The Sun

Britanka je u SAD išla već nekoliko puta iako je nezaposlena i jedini novac koji prima je dječji doplatak od države. S toliko novca živi već pet godina, otkad se razišla s ocem svoje djece.

Zatvorenik Travis, koji je čak i lice prekrio tetovažama, slao je Beccinoj djeci čak i čestitke za rođendan, a ona je na Facebooku objavila fotografiju s njim uz potpis "obožavam ovog čovjeka".

S njim se dopisivala više od godinu dana. Na svom profilu Travis je isticao kako je strastven, optimističan i pun ljubavi te da želi promijeniti svoj život.

Hoće li mu promjena života uistinu poći za rukom, doznat će tek za nešto više od pet godina. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message