To je to što me zanima!

Ostojić, Ferdelji i Mađerić su i zajedno bili slabiji od Bandića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Milan Bandić premoćno je slavio u prvom krugu lokalnih izbora, a u drugom će odmjeriti snage s Rajkom Ostojićem koji skupio glasove 68.475 građana Zagreba
Vidi originalni članak

Bandićevi najjači protivnici u prvom krugu izbora za gradonačelnika Zagreba zajedno nisu uspjeli skupiti glasova kao on. Točnije, Rajko Ostojić, Vladimir Ferdelji i Margareta Mađerić zajedno su osvojili 5592 glasa manje od Milana Bandića. 

Njemu je glas dalo 142.646 birača (47.30 posto) u Zagrebu. Na izbore u Zagrebu izašlo je 301.549 birača (44,2 posto), što je za skoro tri posto više no u prvom krugu izbora prije četiri godine, kada je na birališta izašlo 41,69 posto glasača. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • lukape 20.05.2013.

    Ja sam odavno komentirao da je greška što su Bernardića maknuli a pogurali ovog manipulatora na kojem se vidi da nije dorastao nikome a kamoli Bandiću a pojedinci što dijele Hrvate mogu biti sretni da im je Hrvat iz Hercegovine na čelu grada jer ga nitko od domicilnih ako ih još ima nebi vodio s više ljubavi i tolerancije.

  • bibi67 20.05.2013.

    zagrebčanima život cvjeta...bit će da je popločen ružama...eeeeeeee moj narode...izgubljeni...ko guske u magli...

  • dasezna 20.05.2013.

    čitam i ne vjerujem svojim očima šta čitam od ovih komentara tipa za bandića da je za njegova mandata nešto napravljeno da je on iza sebe nešto ostavio. u najmanju ruku kao da je bandić to financirao iz svog đepa a ne naših a dugove koje je ostavio iza sebe to nespominje. nisam izašao sad na izbore jer mi se svi gade ali sad hoću samo da moj glas ne ode toj lopini. ne volim sdp al ovog Banditosa mi je oun ku..c

Komentiraj...
Vidi sve komentare