To je to što me zanima!

Ostojić: Kerum u gradu želi nastavit obiteljski biznis

Ostojić je Splićanima obećao 7000 novih radnih mjesta. Komentirao je i kako bi bilo dobro da Kerum pokaže dokaze da mu je uništavao plakate
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina Splićana okupilo se u srijedu na Prokurativama na predizbornom skupu  SDP-ovog kandidata Ranka Ostojića. Uveseljavali su ih Neno Belan i riječka grupa Eni. Očekivao se i dolazak predsjednika stranke Zorana Milanovića. Ostojić je pozvao birače da svakako izađu na izbore. Obećao im je 7000 novih radnih mjesta u četiri godine te korištenje EU fondova kojih dosad  u Splitu niej bilo.Ukoliko postane gradonačelnik uvjerava građane da će biti mjesta u vrtiću za svako dijete, kako će škole biti sigurne i bez treće smjene, a najavio je i  subvencije za umirobvljenike.
Komentirao je i izjave Željka Keruma u kojima ga je optuživao da mu je uništavao predizborne plakate te uvjeravao građane i banke da su mu tvrtke propale.
- Bilo bi dobio kad bi Kerum za sve te laži pružio ikakav dokaz. Ne pada mi napamet prljava kampanja kakvu on vodi, a to što je svoju sestru Nevenku Bečić namjerio postavit za predsjednicu  Gradskog vijeća ako postane gradonačelnik govori kako time želi u gradu nastavit obiteljski biznis- istaknuo je Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • COSA-NOSTRA 28.05.2009.

    Ajme meni naših političara... g-din Mesić koji odgovara na povike mase: mama vam je ciganka, pa onda Kovačević koji kolegici kaže da je stvorena za madraca... Sanadera neću niti spominjat... još nam sad triba ovaj Ostojić koji očito isto nema manire kulturne osobe... Kreum kakav god da je, stvarno nije izvaljiva ka ovi Ostojić neke pubertetske gluposti. Kako nije svjestan da s tim samo o sebi govori. Di su nestali dostojanstveni ljudi, kulturni, koji se ne spuštaju na niske grane i provokacije...

  • rora 28.05.2009.

    Čini mi se da je Kerum posijao veliki strah među \"intelektualce\" i one sve one koje se tako nazivaju. Prvo mu se zamjera da je vlaj (a odakle je pola \"splićana\" i \"zagrebčana\"), a onda se pljuje po njemu da je nepismen(i Kajin ima srednju školu pa sidi u saboru). Ne može se poreći da je Željko Kerum ruralan, nesofisticiran i smiješan u svojim djetinjastim postupcima. Ali isto tako nemože se osporiti da je sposoban!! Upravo to smeta pojedince! Pa gospodo sa sposobnošću se rodite, a sa prezirom umirete!

  • Cromagnon 28.05.2009.

    Ma ovaj se Ostojić samo kelji ko Sanader...

Komentiraj...
Vidi sve komentare