To je to što me zanima!

Ostojić o smrti Sirijaca: Sve je snimljeno, sada kreće istraga

Istragu je preuzelo Državno odvjetništvo i svima je u interesu da bude objektivna. Snimljeno je sve što se događalo prije i tijekom požara na prijelazu Bajakovo
Vidi originalni članak

Ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić osvrnuo se na požar na graničnom prijelazu Bajakovo u kojemu su poginula dva Sirijca, a više ljudi je ozlijeđeno. Kazao je da je istragu preuzelo Državno odvjetništvo te da im je u interesu da ona bude objektivna.

- Snimke su izuzeli. Snimljeno je sve što se događalo prije i tijekom samog požara. Prostorije su, prema svim standardima, uz videonadzor opremljene i protupožarnim alarmom - rekao je Ostojić te zahvalio vatrogascima koji su spriječili da tragedija bude još veća i policajcima koji su riskirali živote kako bi spasili imigrante.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • AndjelkoGotal 17.06.2015.

    Jadno, kako se to moglo desiti? makar kada gledaš razumno, takvi imigranti su uvijek potencijalna opasnost. Zašto?! U zemlji odakle su došli ostalo je u pravilu dosta rodbine i kada im zaprijete da će ih poubijati, imigrant će učiniti sve, da se to ne desi. Kako i sami znate, to su vam autobombe, itd, itd.

  • ujo66 16.06.2015.

    Ostojić i udbaški ekipa Dat će mito marokancu da svjedoči točno onako kako mu udba na čelu sa Ostojićem bude pripremila iskaz. jadna država tko upravlja sa njom. mito i korupcija na svakom koraku. državno odvjetništvo u dosluhu sa policijom priprema još jedno u nizu svojih montiranih istraga

  • Danmax 02.04.2015.

    a isti većeg bilo snimani ili ne, svejedno će policajci nagrabusit, bili krivi ili ne...netko mora

Komentiraj...
Vidi sve komentare