To je to što me zanima!

Ostojić predao MUP Orepiću: 'Zahvalio sam mu na suradnji'

Bivši i novi prvi čovjek MUP-a razgovarali su o funkcioniranju Ministarstva, kao i o radu Zimskog prihvatnog tranzitnog centra za migrante u Slavonskom Brodu
Vidi originalni članak

Nakon što je Hrvatski sabor izglasao povjerenje novoj Vladi Republike Hrvatske, u Ministarstvu unutarnjih poslova 23. siječnja u 8 sati izvršena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg ministra Ranka Ostojića i novoizabranog Vlahe Orepića, priopćio je MUP.

Ranko Ostojić je svom nasljedniku uručio izvješće o radu Ministarstva u posljednje četiri godine.

Bivši i novi čelnik MUP-a razgovarali su o funkcioniranju Ministarstva, kao i o radu Zimskog prihvatnog tranzitnog centra za migrante u Slavonskom Brodu kojeg će zajedno posjetiti početkom idućeg tjedna.

Nakon što je stigao u Banske dvore, Orepić je kazao da je primopredaja protekla u ugodnoj atmosferi, a prethodniku je zahvalio na izuzetno korektnoj suradnji.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • SAINT 23.01.2016.

    čeka njega istraga , ali tu je drug nobilo da brani sve što štetu Hrvatskoj radi.

  • DambaTheBlueMamba 23.01.2016.

    Admine , što je sporno & ne primjereno u ovom komentaru & i zašto je razlog za vašu političke cenzure ??"Jučer drug Zokan, danas Ranko. Sada samo još drugarica Pusićka da zaokružimo ne-sveto trojstvo ;-)" Ukoliko se proglase navedene osobe svecima me slobodno doživotno iskljućite sa ovog portala ;-)

  • 23.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare