To je to što me zanima!

Ostojić: Prijatelji suzdržite se od vrijeđanja i omalovažavanja

Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić pozvao je stranačke kolege da se u komentiranju unutarstranačkih izbora u toj stranci suzdrže od bilo kakvih vrijeđanja
Vidi originalni članak

Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić na svom je Facebook profilu pozvao prijatelje da se u komentiranju unutarstranačkih izbora u toj stranci suzdrže od bilo kakvih vrijeđanja.

"Dragi prijatelji na fejsu, molim sve one koji imaju potrebu svojim statusima i komentarima sudjelovati u kampanji SDP-a da se suzdrže od bilo kakvog vrijeđanja, omalovažavanja i neprimjerenih poruka. SDP ima svoja demokratska pravila i načela kod izbora. Zato vas molim da poštujete sve kandidate, kao i njIhove simpatizere", napisao je Ostojić.

Podsjetimo, nakon što je Aleksandra Kolarić poručila da je spremna vratiti se u SDP i kandidirati za predsjednicu, na društvenim mrežama našla se na meti žestokih kritika onih koji se predstavljaju kao članovi SDP-a i koji tvrde da Kolarić ne žele u SDP.

Također, otvorena je i Facebook stranica pod nazivom 'Ne želim Aleksandru Kolarić u SDP-u', koja zasad broji 400-injak lajkova uz poruku: 'Dosta je bilo terora Aleksandre Kolarić nad SDP-om. Ne želimo te!'

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Gledatelj 15.09.2016.

    Ma treba netko mlad doći na čelo SDP-a. Ostojić je čisto Milanovićev čovjek, njegova desna ruka, a Picula je ok, ali ne moze voditi SDP izvan Hrvatske. On bi ubirao EU plaću, bas je pametan, treba netko mlad, poput Hajdukovića ili ako dođe neki drugi mlađi kandidat.

  • malitechnicar 15.09.2016.

    Ne znam koga će izabrati i iako me zapravo boli k.... za njih, nadam se da ovoga ipak neće....

  • zvonkotonko 15.09.2016.

    Ostoja Rankovic pravi izbor za SveDrPiga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare