To je to što me zanima!

Osumnjičen za prijetnju, prijevaru i prijevaru u gospodarskom poslovanju

Kao vlasnik građevinskog obrta, usmeno dogovorio s vlasnicom ugostiteljskog objekta isporuku hrane za djelatnike njegove tvrtke u srpnju i kolovozu, no račun nikad nije platio
Vidi originalni članak

Krčka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem, zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Dotični je 11. srpnja 2019. godine u Malinskoj fizički napao i ozlijedio 41-godišnjeg muškarca, uputivši mu pritom ozbiljne prijetnje. Zatim je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da je u razdoblju od 17. listopada 2018. do 25. veljače 2019. godine od 68-godišnje hrvatske državljanke posudio i novčani iznos od oko 78.300 kuna, koji do danas nije vratio.
Uz navedeno, sumnjiči se da je u lipnju 2019. godine u Malinskoj, kao vlasnik građevinskog obrta, usmeno dogovorio s vlasnicom ugostiteljskog objekta isporuku hrane za djelatnike njegove tvrtke u srpnju i kolovozu. Iako je 67-godišnja vlasnica ispunila dogovor i dostavljala hranu, isti nikada tu uslugu nije platio. Time ju je materijalno oštetio oko 15.000 kuna.
 
Po završetku istraživanja je zbog prijetnje, prijevare, i prijevare u gospodarskom poslovanju, policija je protiv 29-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lav24 16.02.2021.

    Trpaj to u gajbu!!

  • BlackRaven 15.02.2021.

    Imam i ja jednog takvog, pa mi sudac kaže da on tu "nemre ništa".. Jer lik nema imovine. Kao. Pravna država.

Komentiraj...
Vidi sve komentare