To je to što me zanima!

Osumnjičeni poduzetnik tvrdi da nije prao novac za Kovačevića: 'U torbi sam nosio mačku'

Podsjetimo, policija je sinoć od oko 18 sati, pa sve do 20 sati pretresala stan Dragana Kovačevića na zagrebačkoj Trešnjevci. Na pretresu je bio prisutan i Kovačević
Vidi originalni članak

USKOK sumnjiči poduzetnika Gorana Puklina da je skrivao milijune bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića, a on se branio time da gotovina pronađena kod njega nije Kovačevićeva ilegalna zarada. Snimili su ga kako 16. rujna ulazi u stan s torbom u rukama, a Puklin navodi kako u torbi nije bio novac već mačak kojeg je vodio veterinaru, doznaje Telegram

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog kontakata s Kovačevićem ispitana je i Puklinova supruga, zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu Mirela Alerić Puklin. Potvrdila je kako su stanu imali određeni iznos gotovine te da je njezin suprug značajnu svotu dobio kao nasljedstvo od svojih tetka i tetke.

IMA SE, MOŽE SE Dragane odakle lova? Za tajnih 12 milijuna kuna trebao je raditi 39 godina. I ne trošiti baš ništa!

Podsjetimo, policija je sinoć od oko 18 sati, pa sve do 20 sati pretresala stan Dragana Kovačevića na zagrebačkoj Trešnjevci. Na pretresu je bio prisutan i Kovačević, koji je doveden iz Remetinca, a nakon pretresa vraćen je u zatvor. 

Riječ je o četverosobnom stanu na adresi Nova cesta 83, na zagrebačkoj Trešnjevci, koji je u vlasništvu Kovačevićeve supruge. Više pročitajte OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Hiroo_Onoda 06.10.2020.

    Ovaj sad hoće okriviti mačku obzirom da mačkama nije strano ukućanima donijeti u stan ulovljenog miša. Tak je i njegova mačka nabasala na milione pa ih je počela nositi doma da se pohvali sa ulovom. Čovjeka je pekla savjest pa je odlučio milione vratiti vlasniku, ali je DORH bio brži. Mački ne gine optužnica!

  • Viki1968 06.10.2020.

    Mislim da sam vidio micu macu

  • Darac Komarac 06.10.2020.

    Ima smisla.Od samog početka sam najviše sumnjao u mačku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare