To je to što me zanima!

Osumnjičenom za ranjavanje policajca odredili istražni zatvor: Pokušao ubiti još dvoje

Napadača su svladale napadnute osobe i zadržale do dolaska policijskih službenika koji su ga uhitili. Osumnjičenom 64-godišnjaku je evidentirana koncentracija od 1,14 promila alkohola u krvi.
Vidi originalni članak

Sudac istrage osječkog Županijskog suda u subotu je odredio jednomjesečni istražni zatvor 64-godišnjaku kojega se tereti da je u petak u Šagu, kod Valpova, iz vatrenog oružja ranio policajca te pokušao usmrtiti još dvije osobe.

HOROR U ŠAGU Ranio policajca i pucao na još dvoje: Od smrti ih je spasio metak zaglavljen u cijevi...

Nakon što je u petak uhićen i u subotu popodne priveden na osječki Županijski sud, sudac istrage je, nakon provedenog ročišta, osumnjičeniku odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog bojazni od dovršenja djela te bojazni od počinjenja novog teškog kaznenog djela, doznaje se na Sudu.

POKUŠAJ UBOJSTVA KOD VALPOVA Muškarca koji je u Šagu upucao policajca priveli na sud: 'Što me snimate, nisam vam ja Mamić'

Okrivljenog 64-godišnjaka tereti se za pokušaj teškog ubojstva i dva pokušaja ubojstva, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je u petak, u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Šag, iz vatrenog oružja propucao 55-godišnjeg policijskog službenika Policijske postaje Belišće, koji je u tom trenutku bio izvan službe. Potom je pokušao vatrenim oružjem usmrtiti još dvije osobe koje su bile u prostoriji, ali u tome nije uspio zbog zastoja vatrenog oružja.

NAČELNIK O ŠOKANTNOM NAPADU Pucnjava kod Valpova: 'Pucao je u kolegu, pa uperio pištolj u druge. Metak je zaglavio'

Napadača su svladale napadnute osobe i zadržale do dolaska policijskih službenika koji su ga uhitili. Osumnjičenom 64-godišnjaku je evidentirana koncentracija od 1,14 promila alkohola u krvi.

Ranjeni 55-godišnji policajac je prevezen u osječki Klinički bolnički centar, gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozlijede, dok preostale dvije osobe nisu ozlijeđene

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinezjapano 05.03.2023.

    Ovo je neki jadnik, treba mu dati veliku mirovinu da mu na pamet ne padaju gluposti.

  • kormilar 04.03.2023.

    Treba uvesti reda u ovoj državi u kojoj zato mnogi misle da mogu raditi što im padne na pamet!!

  • svi u ku.... 04.03.2023.

    Zašto još ne piša krv ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare