To je to što me zanima!

Osvanula još jedna snimka: Finska premijerka provokativno pleše u zagrljaju mlađe žene

Snimka je navodno nastala na prepunom plesnom podiju noćnog kluba gdje je Marin snimljena kako intimno pleše s finskim pjevačem Olavijem Uusivirto
Vidi originalni članak

Nova snimka na kojoj, navodno, finska premijerka Sanna Marin (36) pleše s glamuroznom bivšom manekenkom i aktualnom influencericom Sabinom Särkkä (33) proširila se društvenim mrežama.

Video je navodno nastao u noćnom klubu gdje je Marin ranije snimljena u intimnom plesu s finskim pjevačem, prenosi Daily Mail.

Marin i na ovom videu nosi iste bijele hlače i crni top bez rukava, što sugerira da su snimljeni iste noći ranije ovog mjeseca.

Finska premijerka koja je udana i ima četverogodišnju kćer ranije je snimljena kako pleše iste večeri s finskim slavnim prijateljima u dva stana prije nego što je krenula u klub.

Podsjetimo, Sanna Marin bila je negativna na testu na droge. Test je napravila nakon što je ranije objavljena snimka na kojoj Sanna Marin tulumari s prijateljima. 

TEŠKE KRITIKE ZA PREMIJERKU Marin o novom videu: 'Ništa tu nije neprimjereno'; Reagirao i pjevač s kojim su je snimili'

Sve do sada objavljene snimke izazvale su burnu raspravu na društvenim mrežama. Dio Finaca podržao je Marin, dok su drugi doveli u pitanje njen postupak uz komentare kako takva ne može obnašati svoju funkciju. Brojne su Finkinje, u znak podrške premijerki, objavile snimke iz noćnih klubova na kojima i same plešu.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • hrvatisuglupnarod 04.09.2022.

    Krasiva yebaljka.

  • stjepko1 24.08.2022.

    Neprimjereno ponasanje za jednu premijerku. Nije ona jadna sve ni kriva, mozda ima krizu identiteta, konfuzije jer su je odgajale lezbijke, kako je bilo objavljeno u medijima negdje.

  • beli1977 24.08.2022.

    Ma lijepa si bravo mala!!! Neka rugobe pate

Komentiraj...
Vidi sve komentare