To je to što me zanima!

Osvojeni automobil donio mu je posao iz snova u Njemačkoj

Antonio Perčinić (27) mučio se kako bi preživio mjesec. Dva tjedna nakon što je preuzeo auto dobio je posao u Hangersbergu. Sad vozilom putuje na posao i po Europi. Sve se zbilo oko njegova rođendana
Vidi originalni članak

Radio je u Zagrebu i živio od male plaće, a onda je iz redakcije 24sata dobio poziv da je osvojio novi Mitsubishi ASX. Ubrzo su mu iz Njemačke ponudili posao.

- Dobitak u 24sata mu je otvorio sve u životu. Da nije osvojio automobil, ne bi mogao ići raditi u Njemačku jer mu za posao treba vozilo - rekla nam je Suzana Perčinić, Antonijeva mama. Poziv iz Njemačke stigao je lani u travnju svega dva tjedna nakon što je preuzeo nagradu, a sve skupa zbilo se baš oko njegova rođendana. Tako je ovaj inženjer strojarstva završio u Hengersbergu gdje sad radi za tvrtku Webasto. Zbog posla putuje čitavom Europom. I sve to jer je mama Suzana igrala našu nagradnu igru.

- Kad su me zvali, bio sam na poslu i nisam se javio pa su nazvali mamu. Ona me je nazvala te zagonetno rekla da se javim i da je ona kriva za to. Nisam znao da je poslala kupone - rekao je Antonio tijekom preuzimanja vozila. Obitelj Perčinić bavi se ribarstvom. Imaju koćaricu koja se zove Antonio i manji brod koji se zove Katarina, prema njihovoj kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mislilac 26.04.2016.

    Veću idiotariju nisam dugo pročitao.

  • đonđo. 26.04.2016.

    kočarica brod bave se ribarstvom dobio auto i posao snova.ko je tu lud

  • moriss 26.04.2016.

    Al ga se*ete, da nije dobio auto ne bih mogao ici radit u njemacku , pa jos nesto toliko glupo nisam cuo. Pa i ja radim u njemackoj pa putujem na posao biciklom ili vlakom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare