To je to što me zanima!

Osvojili 304 milijuna kuna, a i dalje se voze u Škodi Octaviji

Lisa (48) i Gerry (63) iz Velike Britanije osvojili su ogroman dobitak koji ih nimalo nije promijenio. I dalje žive u svojoj staroj kući te voze auto kojeg su imali i prije osvajanja višemilijunskog iznosa.
Vidi originalni članak

Nakon što su u veljači ove godine na lutriji osvojili 32 milijuna funti, Gerry (63) i Lisa Cannings (48) iz Peterborougha u Velikoj Britaniji i dalje žive sasvim običnim životom. Drugi najveći dobitak u povijesti lutrije nimalo nije promijenio ovaj bračni par koji za sebe kaže da su nakon osvajanja dobitka ostali normalni. 

Kako piše britanski Daily Mail, Lisa i Gerry i dalje žive u svojoj trosobnoj kući te voze Škodu Octaviu koju su imali i prije osvajanja dobitka. Samo su jednom otišli na putovanje koje su ionako bili rezervirali prije nego su postali vlasnici višemilijunskog iznosa. 

- Mi zaista ne brinemo oko tih stvari i ne radimo dramu. Moglo bi se reći sa smo malo dosadni - rekao je Garry Cannings za Daily Mail. 

Par, koji je u braku 13 godina, planira napraviti turu Novim Zelandom, a složili su se kako ne žele razmaziti djecu pa će tako sin Sam (11) čekati svoj rođendan u lipnju kako bi dobio Xbox kojeg žarko želi. Lisa misli otići u prijevremenu mirovinu, a planiraju i povećati kuću kako bi ih Gerryovi sinovi iz prijašnjeg braka mogli posjećivati sa svojom djecom.

Dio novca planiraju donirati humanitarnim organizacijama. 



 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • liliana 11.05.2016.

    Glumataju.

  • --- DAVOR --- 11.05.2016.

    Novac te ne čini sretnim on samo pomaže da možeš radit ono što bi te usrećilo kad bi to mogao i bez novca. Ako si ispunjen iznutra bit ćeš sretan i na livadi na dekici sa sendvićem u ruci i čaom soka a ako nisi iznutra svoj a imaš milijarde najčešće to završi il samoubojstvom il narkomanijom, koja je opet samoubojstvo al puno sporije.

  • --- DAVOR --- 11.05.2016.

    To je glupo. Jedno je razbacivat se novcem a drugo priuštit si malo ugode u životu u svakom smislu al bez nepotrebnog pretjerivanja. Sad mogu od tih para 95% ostavit u nasljedstvo a onda nasljednici u 2-3 godine spiska i šta onda? Glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare