To je to što me zanima!

Osvojili 368 mil. kuna: Mrzimo šoping, ali ćemo kupiti tepihe

Par, koji ima dvojicu sinova, otkrio je kako ne namjeravaju dati otkaze niti se seliti iz Mansfielda u Nottinghamshireu. Dio novca donirat će za liječenje raka dojke
Vidi originalni članak

Britanci Gareth i Catherine Bull (35) osvojili su nevjerojatnih 368 milijuna kuna na lutriji EuroMillions, piše Daily Mail. Njihovi sretni brojevi izvučeni su u petak 20. siječnja. Nagradu su preuzeli u utorak navečer i otkrili na što planiraju potrošiti novac. 

- Mrzim šoping i u tom pogledu se ništa neće promijeniti. Već mi godinama dostavljaju namirnice na kućnu adresu jer jednostavno ne volim kupovati. Nemam ni smisla za odijevanje, uvijek sam u trapericama. No obavezno ću promijeniti tepihe na katu, ovi su užasni - rekla je Catherine. 

Par, koji ima dvojicu sinova, otkrio je kako ne namjeravaju dati otkaze na poslu niti se seliti iz Mansfielda u Nottinghamshireu. Dio novca donirat će udrugama za liječenje raka dojke od kojeg je prije pet godina oboljela Catherinina majka. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • štefa 27.01.2012.

    nek im je sa srecom...i ja bi takav dobitak!!!

  • narcis_1 27.01.2012.

    jako puno njih tako kozu za tren oka on ima 2 ljubavnice ona to otkrije i raspad sistema koljaza oko para pola drzava u razvodu i nesto njima i eto pare su sranje.

  • lahki 27.01.2012.

    ja bih sve poklonio za projekt " spas plavih dupina u cvenom moru" to me tak impresionira da ludim od brige... poklonio bih racku nekome , moš si mislit, nedam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare