To je to što me zanima!

Otac Hrvoja Žužića vozio automobil s 2,75 promila

Nakon što je prije godinu dana Hrvoje Žužić (24) s 2,45 promila alkohola ubio Ružicu Pavić (19), policija mu je i oca Željka odvezla na triježnjenje
Vidi originalni članak

Nepravomoćnom presudom Prekršajni sud u Zagrebu 30. je svibnja ove godine kaznio Željka Žužića sa 7000 kuna te šest mjeseci zabrane vožnje, potvrdila nam je predsjednica Suda Ana Krleža Jurišić. Ni godinu dana otkako je njegov sin Hrvoje (24) sa 2,45 promila alkohola skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula Ružica Pavić (19), njegova je oca u noći s 29. na 30. svibnja policija zaustavila pijanog. Imao je čak 2,75 promila alkohola!
- Bio je totalno pijan. Zaustavili su ga kod Slavonske avenije u Zagrebu - priča svjedok trenutka kada je policija zaustavila poduzetnika Željka Žužića. Njegov automobil odvezao je pauk.
Prometna je policija te noći, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, Žužića zaustavila čak dvaput. Već pri prvoj kontroli bio je pod vidnim utjecajem alkohola. Odbio je alkotestiranje. Policija ga je isključila iz prometa. Iako su mu zabranili vožnju, Žužić je mirno ušao u automobil i nastavio voziti. Nekoliko sati kasnije policija ga je ponovno zaustavila. S obzirom na to da je očito bio poprilično pijan, a i da je vozio pod zabranom, priveli su ga u Jedinicu za zadržavanje. Nakon što se otrijeznio, odveli su ga pred prekršajnog suca. Na zagrebačkom Prekršajnom sudu su nam potvrdili da su vlasnika Soliduma kaznili zbog vožnje pod utjecajem alkohola i u vrijeme dok mu je vozačka bila oduzeta. Željko Žužić o svom posljednjem pijanstvu s nama nije želio razgovarati. Poklopio nam je slušalicu, a na poruku nije odgovorio. Njegov sin Hrvoje u polutvorenom tipu zatvora u Vukomercu služi kaznu od 5 godina.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Soa 18.07.2008.

    Prvo i osnovno opca sramota je za nasu drzavu da je ovo vijest bilo kakva,na dan policija ima 50 takvih slucajeva ali s obzirom da je žužić-žužić morate vi napravit spačku od svega...Hrvoje je kriv nema drugog odgovora al napadate previse i pišete gluposti...da je meni nekog ubio ja bi njega i to istog trena, ali zanima me dali je ce papak sto je ubio curu neki dan isto sa ne znam koliko prom. u krvi dobiti 5god.? Oce kitu labudovu...al Hrvoje je dobio...zašto...zato sto je žužic...a gosp. Žužic ak misli tako voziti i na kraju ne daj Bože ubiti nekog...on ce ga imati na svijesti! Samo me nervira sto su ljudi ljubomorni,ni ja nemam para al poštujem to sto je covijek uspio al to ne znaci da im se cijeli zivot treba sjeb** i ovako ih je sin vec zajebo...Uzmite covjeku vozacku i bok...a ne pisat ko zna kakve prčene clanke,briga me i on je covjek kao i drugi-place,pije,psuje i da nevelim se*e, samo ima novaca vise od nas,što ne znaci da morate konstantno pisati o njemu...!!

  • BRMBEČ 11.07.2008.

    Evo uzora našoj mladosti.Kradi di stigneš,dilaj di i kad stigneš,tako da imaš love za potplatit naše sudstvo i radi i ubij koga želiš,jer lova buši di burgija neće.

  • user_26920 11.07.2008.

    to jos nisam nikad cuo za takve stvari zloupotreba polozaja-A otac nije nikakvi covjek-Mater nije nikakva ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare