Obavijesti

News

Komentari 69

Otac Hrvoja Žužića vozio automobil s 2,75 promila

Otac Hrvoja Žužića vozio automobil s 2,75 promila
6

Nakon što je prije godinu dana Hrvoje Žužić (24) s 2,45 promila alkohola ubio Ružicu Pavić (19), policija mu je i oca Željka odvezla na triježnjenje

VIDEO

Nepravomoćnom presudom Prekršajni sud u Zagrebu 30. je svibnja ove godine kaznio Željka Žužića sa 7000 kuna te šest mjeseci zabrane vožnje, potvrdila nam je predsjednica Suda Ana Krleža Jurišić. Ni godinu dana otkako je njegov sin Hrvoje (24) sa 2,45 promila alkohola skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula Ružica Pavić (19), njegova je oca u noći s 29. na 30. svibnja policija zaustavila pijanog. Imao je čak 2,75 promila alkohola!
- Bio je totalno pijan. Zaustavili su ga kod Slavonske avenije u Zagrebu - priča svjedok trenutka kada je policija zaustavila poduzetnika Željka Žužića. Njegov automobil odvezao je pauk.
Prometna je policija te noći, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, Žužića zaustavila čak dvaput. Već pri prvoj kontroli bio je pod vidnim utjecajem alkohola. Odbio je alkotestiranje. Policija ga je isključila iz prometa. Iako su mu zabranili vožnju, Žužić je mirno ušao u automobil i nastavio voziti. Nekoliko sati kasnije policija ga je ponovno zaustavila. S obzirom na to da je očito bio poprilično pijan, a i da je vozio pod zabranom, priveli su ga u Jedinicu za zadržavanje. Nakon što se otrijeznio, odveli su ga pred prekršajnog suca. Na zagrebačkom Prekršajnom sudu su nam potvrdili da su vlasnika Soliduma kaznili zbog vožnje pod utjecajem alkohola i u vrijeme dok mu je vozačka bila oduzeta. Željko Žužić o svom posljednjem pijanstvu s nama nije želio razgovarati. Poklopio nam je slušalicu, a na poruku nije odgovorio. Njegov sin Hrvoje u polutvorenom tipu zatvora u Vukomercu služi kaznu od 5 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu
Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline