To je to što me zanima!

Otac male Poljakinje: Nismo ju namjerno ostavili u automobilu

Curici (6) iz Poljske je stanje i dalje teško. Iako spontano diše i dalje je potpuno dezorijentirana, ne propoznaje ni svoje roditelje, niti reagira na bilo kakav podražaj
Vidi originalni članak

Curici (6) iz Poljske, koja je prije pet dana bila zatvorena u automobilu na temperaturi od oko 50 stupnjeva te je doživjela toplinski udar oporavljaju se vitalni organi, ali joj se ne oporavlja mozak. Roditelji djevojčice cijelo su vrijeme uz nju na Odjelu intenzivne njege u Rijeci. Njen otac je za Tportal kazao kako kćer nisu namjerno ostavili u autu u Omišlju. Istaknuo je kako su u velikom šoku te ne žele davati nikakve izjave. 

Ipak je kazao kako on i supruga 'nisu bili daleko dok je njihova kćer bila u autu'. Ispričao je i kako su na ljetovanje u Hrvatsku došli sa širom obitelji. Uvjeren je da će njegova kćerkica biti dobro, a on i supruga organiziraju transport curice u Poljsku. 

Predstojnik Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka, dr. Igor Prpić, kazao je kako je transport djevojčice izvediv, ali sumnja da će ju u Poljsku prebaciti tijekom vikenda. 

Curici je stanje i dalje teško. Iako spontano diše i dalje je potpuno dezorijentirana, ne propoznaje ni svoje roditelje, niti reagira na bilo kakav vanjski podražaj.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 103

  • lronaleonić 16.07.2011.

    To sa ostavljenom djecom ili životinjama u autu događa se često.Zar ne možemo naučiti iz tuđih grešaka? Ovim roditeljima će biti kazna što će svaki dan gledati svoje dijete invalida, ali čime je djevojčica zaslužila kaznu?

  • jopy30 16.07.2011.

    pun svit luđaka a ludnice prazne sta vise reci ...

  • Mučko_đubre_1 16.07.2011.

    sta si ti uspio zapaziti, ajmeeee babo jedna

Komentiraj...
Vidi sve komentare