To je to što me zanima!

Otac Mato osvojio je luksuzni Mercedes za svog sina Mateja

Matej Barišić (27) iz Ivankova kod Vinkovaca preuzeo je Mercedes C 200 CDI Urban Edition. Otac Mato igrao je nagradnu igru u 24sata i na kupone upisao ime sina
Vidi originalni članak

Mercedes je Mercedes, sve ostalo su auti, rekao je Matej Barišić (27) iz Ivankova kraj Vinkovaca nakon što je prvi put sjeo u svoj novi Mercedes C 200 CDI Urban Edition. Da je dobio auto vrijedan čak 300.000 kuna u nagradnoj igri 24sata, saznao je preko portala nakon što su ga prijatelji zvali na posao u Osijeku kako bi mu čestitali.

- Isprva nisam vjerovao kad su mi počeli čestitati na dobivenom autu, na kraju su mi rekli da nazovem tatu i da provjerim s njim - rekao nam je Matej, inženjer elektrotehnike.

Do sretnog dobitnika nije bilo lako doći jer je otac Mato na kuponu umjesto broja mobitela, naveo kućni broj telefona.

- Tata nije stavio moj broj mobitela pa me niste mogli dobiti jer nas nije bilo kod kuće - kaže Matej. Otac Mato (58) do sada nije osvojio ništa na svoje pa je odlučio odigrati nagradnu igru na sinovo ime i nije požalio.

- Prvo sam mislio da sam zakasnio sa slanjem kupona. Kad sam vidio da nisam, požurio sam u poštu i poslao ih u običnoj plavoj kuverti - objašnjava otac Mato.

Od ukupno 18 vreća s otprilike 110.000 pristiglih pisama s kuponima, ta plava kuverta obitelji Barišić donijela je sreću. No, iako je sezona godišnjih odmora, Matej sa svojim novim autom neće ići na more.

- Isplanirao sam na godišnji u kolovozu ići u Škotsku, a do tamo ga nisam mislio voziti - uz smijeh zaključuje Matej.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • luda žena 16.07.2011.

    Ja bih to odmah prodala i kupila nešto korisnije.

  • Seven of Eleven 16.07.2011.

    Bravo na dobitku! Joj da je barem meni jedan takav :P ma ja bi i s fićekom bila sretna

  • swen 57 16.07.2011.

    kud će suza nego na oko.. on misli ić u škotsku na godišnji.. a jadan.. tak mi ga žao.. koja su to preserravanja dok ljudi nemaju za kruh.. -.-'

Komentiraj...
Vidi sve komentare