To je to što me zanima!

Otac najmlađe žrtve: 'Ubio mi je sina, vraćam se u Hrvatsku'

Nađ je ustrijelio partnericu s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje partnerice, sestru i sestrinog partnera. Nakon toga se ubio
Vidi originalni članak

Igor Nađ (36), rodom iz Vukovara, ubio je šestero ljudi na Kajzerici u Novom Zagrebu u četvrtak, među njima i 10-godišnje dijete. Pobjegao je i nakon nekoliko sati policija ga je pronašla u Brezovici, deset kilometara od mjesta gdje je počinio jedno od najstrašnijih ubojstava od hrvatske samostalnosti. Nije se htio predati policiji nego se ubio. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kontaktirali smo oca djeteta (10) koje je Nađ ubio. On je bivši izvanbračni suprug žene koja je s Nađem bila u vezi. 

- Ubio mi je sina, to sam doznao noćas u 3 sata. Nisam sad u stanju ništa govoriti, sutra stižem prvim avionom u Hrvatsku, rekao nam je. 

Nađ je ustrijelio partnericu s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje partnerice, sestru i sestrinog partnera, javlja Hina. Nakon toga se ubio. Poštedio je jedino bebu koju je dobio u vezi s ubijenom. 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • whatever24 03.08.2019.

    još bi nekak i razmel da je samo ženu iz ljubomore, ali za dete od 10 let mi nikak nemre bit jasno...

  • jo2hn8ny 03.08.2019.

    Ova mu je dobra : "Ubio mi je sina, vraćam se u Hrvatsku". A gdje si bio do sada? S drugom obitelji, a ovaj ti je sin koji je tragično nastradao predstavljao teret?

  • 03.08.2019.

    Žene su pokretale svjetske ratove. Tražile odrezane glave. Ovaj papak je pao na tom pragu. I drogu dilao. Sve zbog pohlepne babe.! Nogu v rit i putuj dalje. Ovo je ispalo totalno glupo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare