To je to što me zanima!

Otac Pavlovićeve žrtve osuđen uvjetno: 'Nisam znao da je lud'

Otac dječaka kojega je zlostavljao samozvani kiropraktičar Ante Pavlović osuđen je na uvjetnu kaznu od šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine
Vidi originalni članak

Otac dječaka kojega je zlostavljao samozvani kiropraktičar Ante Pavlović osuđen je na uvjetnu kaznu od šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine. Općinski sud u Karlovcu takvu je presudu donio zbog povrede prava djeteta. 

>>> Video pogledajte OVDJE

Kako piše Jutarnji list, otac je ispričao kako nije znao što ga čeka na seansi kod kiropraktičara kojega je pronašao njegov otac te da je zbog svega požalio, pokajao se i pristao na sankciju.

- Nismo znali da je lud. Došli smo tamo, izuli se, pokazao nam je imanje, dva psa, konje i stalno pričao o penisima i seksu. Mislio sam da su to neke njegove posebne metode liječenja  - ispričao je otac.

A.Kreutz
Idi na 24sata

Komentari 40

  • 23.05.2015.

    taj je več duže vrijeme trebal biti zatvoreni u nekoj ustanovi...

  • magdalena63 22.05.2015.

    Halo, "oče", vodiš dijete nekamo na "liječenje" a ne provjeriš kome? Ti si luđi od "doktora".

  • Sluga Janko 22.05.2015.

    Onaj video gdje je sve što Pavlović radi u onoj čekaoni kada oni ljudi sjede i nakon svojih priča kada želi da se dijete skine i pokaže penis a kada mali neće baca ga dolje i tuče nekom šibom možeš pogledati samo jedamput više ti se ne gleda stvarno je bolesno i blesavo,tko god bude htio kod Pavlovića na liječenje a nezna ga neka pogleda na YouTubu videa pa neka sam onda odluči

Komentiraj...
Vidi sve komentare