To je to što me zanima!

Otac poginule curice (2) gađao sutkinju stolcem zbog presude

Premda su očevici izjavili da je vozač izgubio nadzor u blagom zavoju jer je vozio prebrzo i tako izazvao tragediju, sutkinja je u presudi kazala da to nije utvrđeno...
Vidi originalni članak

Otac dvogodišnje djevojčice koja je poginula u svibnju prošle godine u prometnoj nesreći, pokušao je u petak pogoditi sutkinju kaznenog suda u Limburgu u Nizozemskoj stolicom nakon što je čuo presudu, odnosno, da će okrivljeni morati odraditi samo 120 sati društveno korisnog rada i da ostaje bez vozačke dozvole na godinu dana.

Naime, Poljak Sebastian D. (33) je 19. svibnja 2013. godine nedaleko od Meijela izgubio nadzor nad svojim BMW-om, te je na biciklističkoj stazi usmrtio troje ljudi , nesretnu djevojčicu te njezinog djeda (67) i njezinu baku (64).

Premda su očevici izjavili da je vozač izgubio nadzor nad vozilom u blagom zavoju jer je vozio daleko brže nego što je smio , čak 40 kilometara na sat više u odnosu na dopuštenih 80, sutkinja je u presudi izjavila da to nije dokazano i da je jedino jasno da je manevrom izazvao opasnost na cesti, donose nizozemski mediji .

Poljak nije bio pod utjecajem alkohola ili droga, u trenutku nesreće nije razgovarao na mobitel, a potvrđeno je i to da nikada ranije nije bio kažnjavan.

Tužiteljstvo je zahtijevalo da ga se osudi na 15 mjeseci zatvorske kazne.

Idi na 24sata

Komentari 366

  • MonikaPeček 24.11.2014.

    120 sati drustvenog rada .. a 3 mrtvih zalosno nemam rijeci trebala bi mu dati 50 god zatvora a me 1god bez vozacke.. po takvome on bude opet za godinu dama gazil ljude jadno i zalosno...ali cestitam ocu kaj ju je gađal ali zal mi je kaj ju nije pogodio..

  • NenoNenek 23.11.2014.

    A da se je to desilo Madjarskoj,bilo bi mu?

  • DarkoPeras 23.11.2014.

    dao bog da se to desi i sutkinji i to triput gore da joj vrag uzme sve što njoj je najmilije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare