To je to što me zanima!

Otac polio benzinom i zapalio kćerkicu jer je bila - prelijepa

Australija: Curica koja je tada imala tri godine je zadobila opekline na na licu i gornjem dijelu tijela. Morala je na operaciju i terapiju laserom. Benzinom je polio i kćer (7)
Vidi originalni članak

Edward Herbert (43), otac troje djece, mora odgovarati pred sudom u australskom Perthu jer je u kolovozu 2015. polio benzinom i zapalio svoju kćer koja je tada imala tri godine. Kaže da je to napravio jer je njegova kći "bila previše lijepa".

Benzinom je također polio svoju kćer (7). Otac je također priznao da su on i njegova partnerica tada konzumirali alkohol i kanabis. Djevojčica (3) je preživjela napad. Zadobila je opekline na licu i gornjem dijelu tijela. Morala je na operaciju i terapiju laserom.

Na sudu je rečeno kako je Edward oko ponoći rekao da dolazi vukodlak, a svoju je kći nazvao ku.... i zaprijetio joj da će ju ubiti. Susjed Daniel McMillan je čuo da se nešto dešava u kući pa je došao.

Zatekao je Herberta u kuhinji kako pije pivo. Herbert je susjedu onda rekao kako sa svojom djecom može raditi što želi te mu je rekao da kći zapalio jer je previše lijepa, piše Metro.

Herbert je priznao zločin, ali tvrdi da je tada bio neuračunljiv i time ne može biti kriv. Sude mu za pokušaj ubojstva, da je prijetio partnerici da će ju ubiti te da je bio naoružan nožem.  

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Dalibor0704 24.03.2017.

    Prženje na laganoj vatri, da danima urla. Kakvo se sve smeće šeta po svijetu.

  • mrvica21 23.03.2017.

    Kakvo suđenje??? Vratiti istom mjerom. Nek osjeti istu onu jezu koju je osjećalo goruće dijetešce.

  • Otorinac 23.03.2017.

    pa čovječe a kaako mu sudit, njemu je i suđenje nagrada- ma ne, jednostavno rigorozne smrtne kazne il težački rad moraju postojat zaa ovakve

Komentiraj...
Vidi sve komentare