To je to što me zanima!

Otac zlostavljanog dječaka iz BiH: Presudit ću im sam!

Roditelji dječaka saznali su kako su njihova sina zlostavljali u napuštenoj kući, gdje su ga tukli, udarali o zid, a zatim ga tjerali na oralni seks
Vidi originalni članak

Na žalost, postoji mogućnost da naš sin nije jedina žrtva tih triju životinja! Još samo možemo reći da ćemo, ako im vlast ne presudi, mi uzeti pravdu u svoje ruke. Ne možemo se pomiriti s tim da, dok naše dijete živi sa stresom i pod traumom, nasilnici slobodno hodaju, kaže bračni par I. I. i A. I., roditelji zlostavljanog 9-godišnjeg dječaka.
- Kad sam u nedjelju, 3. kolovoza, došao kući s posla, zatekao sam sina krvavog, s ranama na glavi i ruci. Rekao mi je da je pao na balkonu, ali mu nisam povjerovao i uvjerio sam ga da mi kaže što mu se, zapravo, dogodilo. Priznao mi je da su ga istukli - ispričao je I. I. jednim bosanskim novinama.
- Jedan od dječaka mi je priznao da su njih trojica već neko vrijeme to radili mom djetetu, a u njegovu sam mobitelu tada vidio i užasne slike, od kojih mi se sve pomutilo. Ne znam ni sam kako sam se suzdržao da ga na mjestu ne ubijem - govori I. I. . Roditelji zlostavljanog dječaka saznali su kako su njihova sina zlostavljali u napuštenoj kući u mjestu, gdje su ga tukli, udarali glavom o zid, a zatim ga naizmjenično A. M. i H. P. tjerali na oralni seks. Dječak je roditeljima povjerio kako su ga jednom odveli u šumu i zaprijetili mu da će ga ubiti i zakopati, te da ga nitko neće pronaći. Nesretni dječak je od straha šutio.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Inkoba 07.08.2008.

    jebota kako su se vremena promjenila !!! prije izadzes u carsiju ili primis ili das nekome batine... a sad primis batine i popusis K***c jos uz batine... hahahahaha malo sege jer ovo je previse zalosno.

  • amex 07.08.2008.

    A kaj se čeka....

  • bigmama 07.08.2008.

    Tako i treba..ne čekati pravdu države jer od njih nikad ništaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare