To je to što me zanima!

Oteli curicu, tukli je dok se nije onesvijestila pa izbacili iz auta

Srbija: Policija traži dvojicu koje sumnjiči za otmicu, da su pretukli djevojku te za nedozvoljene spolne radnje. Tinejdžericu su našli njezin ujak te policajac koji živi u blizini
Vidi originalni članak

Djevojku (15) oteli su dvojica muškaraca u Ulici Milunke Savić u Lazarevcu u subotu navečer. Tukli su ju dok se nije onesvijestila, a onda su ju ostavili ispred vatrogasnog doma.

Policija traži dvojicu koje sumnjiči za otmicu, da su pretukli djevojku te za nedozvoljene spolne radnje. Tinejdžericu su našli njezin ujak te policajac koji živi u blizini. Policajac je obavijestio hitnu koja je djevojku odvezla u bolnicu.

- Krenula sam kod susjeda po novac kako bih otišla u trgovinu. Na ulici se zaustavio Fiat Punto sa zatamnjenim staklima. Muškarac me pitao da li ga poznajem. Počela sam bježati, ali je on otvorio zadnja vrata i uvukao me u automobil. Počeo me dirati. U automobilu je bio još jedan muškarac. Jedan je bio ćelav, na glavi je imao tetovažu lava i veliki ožiljak na licu. On me ošamario i gurnuo mi glavu u neki bijeli prah, ali sam se otimala. Udario me motkom nekoliko puta i nastavio me šamarati. Udarao me cijelim putem i rekao je da me oteo zbog ujaka. Pokrio mi je oči pa nisam vidjela kuda me voze - rekla je oteta tinejdžerica. Tvrdi da joj je tetovirani muškarac slomio ruku.

- Uzeo mi je mobitel i slao je poruke mojem ujaku. Od batina sam se onesvijestila i probudila sam se tek u bolnici - kaže oteta. Njezin je ujak rekao da su ga otmičari zvali telefonom i puštali mu da sluša kako tinejdžerica vrišti. 

- Netko ju je oteo zbog mene, a ja nisam nikome ništa nažao napravio. Na kraju su mi rekli da dođem na lokaciju gdje će je predati - rekao je ujak, piše Alo koji se poziva na Kurir. Alo je u utorak iza podneva javio kako je otet i brat tinejdžerice. Riječ je o dječaku (13). Dječak je nestao na putu kući dok se vraćao iz škole. Navodno je nazvao baku i molio ju da ga spase. Policija je pokrenula akciju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bcelija 11.12.2016.

    Ma koliko ima FIAT-a Punto sa zatamnjenim staklima u Lazarevcu i koliko ima tipova ćelavih sa tetovažom lava na glava? To bi trebali pohvatati u 5 min. oni iz osnovne policijske škole. Zatim oni iz srednje malo pendreče pa oni sa faxa ubiju zloću u njma. Ujo ne vraća lovu na vrijeme? Kamata- k'o u našim bankama-rastuća-penjajuća????? Kakvi su to kamatari a voze " punto " nisu baš neki?

  • Selina CatNight 09.12.2016.

    pA KUD NA DJECU????

Komentiraj...
Vidi sve komentare