To je to što me zanima!

Oteo suprugu i troje djece: Vozio ih 1100 kilometara

Uhvatili ga na Kleku: Sumnja se da je muškarac u nedjelju oteo bivšu suprugu i djecu iz njemačkog Augsburga te ih pokušao prevesti u Albaniju
Vidi originalni članak

Granični policajci na prijelazu Klek uhitili su u ponedjeljak u 7.40 sati muškaraca S.A. (39) za kojim je Njemačka raspisala međunarodnu tjeralicu. S njim su u Audiju 80, njemačkih registracija, bili 39-godišnja žena i troje malodobne djece, svi državljani Italije. Sumnja se da je muškarac u nedjelju oteo svoju bivšu suprugu i djecu iz njemačkog mjesta Augsburg. Uz prijetnju elektro-šokerom prisilio ih je da s njim pođu u Albaniju. Vozio ih je više od 1100 kilomatara. Žena je, naime, kao žrtva nasilja u obitelji bila smještena u 'sigurnoj kući'. Njezin suprug je imao zabranu probližavanja, no oteo ju je. Cijelim putem joj je prijetio kako će aktivirati bombu ako pokuša pobjeći iz auta. Policija je poslije utvrdila da se radilo o praznoj kutiji. Pregledom automobila pronašli su plastične vezice, lisice, sprej s omamljujućim sredstvom, električni šoker, drvenu palicu, metalne lance i selotejp. Osumnjičenog muškaraca priveli su u utorak ujutro u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku. Pritvoren je na 48 sati. Njegovoj bivšoj supruzi pomoć su pružili u Domu zdravlja Metković.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dusansk 10.11.2009.

    Garant je išao u Bosnu !!!

  • spreman 10.11.2009.

    @bluesky ako želiš doputovati iz Njemačke u Albaniju onda ti je Hrvatska dio standardne rute.

  • bluesky 10.11.2009.

    ali zašto sav otpad se sljeva baš kod nas?jel to prirodan pad terena?granice šuplje kao babin zub?zašto sve kod nas?zašto???

Komentiraj...
Vidi sve komentare