To je to što me zanima!

Oteti zaštitar: "Molio sam ih da mi poštede život..."

Zaštitar Goran Safić, kojeg je oteo i zatočio kolega nakon pljačke ispred Zagrebačke banke, opisuje zvjerske prijetnje kojima je bio izložen
Vidi originalni članak

Gotovo tjedan dana nakon što su ga s oklopnim kombijem i gotovo tri milijuna kuna oteli ispred Zabe u Novom Zagrebu, zaštitar Sokol Marića Goran Safić (28) za večerašnju “Istragu” Nove TV je progovorio o pretrpljenom strahu. Traumatizirani mladić kojeg su pronašli pretučenoga, vezanog i s vrećom na glavi tijekom razgovora s Robertom Valdecom često je plakao. Kazao je da ni u jednom trenutku nije posumnjao da kolega Josip Noršić nije došao u kontrolu. Još mu je rekao:
- Imam pancirku, imam sve. Da ne bi bilo destimulacije. Noršić je uperio pištolj u njega i rekao:
- Vozi, pi... ti materina.
- Držali su me zatvorenog u podrumu. Rekli su mi: 'Imaš obitelj, ne bi bilo dobro da se njima što dogodi. Znam čovjeka, za 50.000 eura zaklat će ti mamu, razrezati na dijelove’. Obuzeo me strah. Počeo sam disati brzo, oni meni: 'Ne brini, nećemo te koknuti. Nismo mi životinje - ispričao je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Securiton 01.02.2008.

    Mnogi su sumnjali da je i on umiješan! Gledah sinoć \"Istragu\". On je završio Pedagoški fakultet, za \"stričeka\" u vrtiću. A to zanimanje je \"tipično žensko zanimanje\" (kako kažu neki koji drže do spolne različitosti i žele diskriminirati rad pojedinaca neovisno o spolu). Pa zar bi jedan dečko koje je studirao pedagogiju bio tako loš?? Nee! A ovi ljudi koji su ga unaprijed bili proglasili krivim neka se zapitaju može li se to sutra dogoditi njihovoj djeci? Postoji aforizam: \"Ne rugaj se nikome, jer što kod drugoga gledaš, to sutra ti čekas!\" (Nemojte zamjeriti što često citiram aforizme i pišem anegdote, drage kolege komentatori...)

  • Hacker-ri 31.01.2008.

    24sata molim da stave neku muzikicu onako, dok ovo citamo da se mozemo opustit. Ovo je kao da citam sportske novosti, svaki dan isto... Dobro da je prezivio, ali sta ce oni sad 10 godina radit u zatvoru nego smisljat sta ce mu napravit kad izadu?? a muzikica nebi bila losa idea!

  • pasie 31.01.2008.

    Jezim se od ovakvih osoba ,nemogu ih nazvati ljudima ..jer ni nemaju ljudske osobine..Cesto se pitam BOZE!!! Dali je dosao kraj svita???Vidim zaokupljeni ste cijenom od 50.000..umjesto da se digne narod na noge ,da se u sudstvu mijenjaju zakoni..i konacno ovakvim i slicnim zlocincima stane odrede zasluzene kazne..Na ovakav nacin se izrodi samo umnozavaju.;;;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare