To je to što me zanima!

Otišao je 'dobri duh' Karlovca: Na Matka (29) je naletio vlak

Matko Pavlaković (29) je u srpnju pretprošle godine uhvatio dvojicu razbojnika koji su napali Karlovčanku strgnuvši joj lančić s vrata. U subotu je poginuo u nesretnom slučaju
Vidi originalni članak

Karlovčanin Matko Pavlaković (29) u subotu je smrtno stradao u naletu vlaka u karlovačkoj gradskoj četvrti Švarča, kod industrijske zone.

Kako piše KAportal, Matko je bio drag svima, prepun planova, zračio optimizmom i uvijek imao dobru riječ za svakoga, no tragedija i smrt ne biraju, nego uvijek prerano uzimaju one najbolje među nama.

OČEVID Pješak poginuo u Karlovcu: Na njega je naletio vlak na postaji

Matko se bavio sportom, glazbom, vozio je motocikl, volio je svoju struku, onu fizioterapeuta i rado je pomagao svakome, a šira karlovačka javnost za njega je imala priliku čuti u srpnju pretprošle godine, kad je uhvatio dvojicu razbojnika koji su napali Karlovčanku strgnuvši joj lančić s vrata. Matko je, pisao je tada KAportal, čuvši poziv bespomoćne građanke u pomoć, krenuo za razbojnicima i uhvatio ih.

- No ovaj dobri “duh grada” više nije među nama, nakon što se umiješala zla sudbina. Stradao je jučer oko 17 sati, a policijski očevidom je utvrđeno da se radi o nesretnom slučaju - objavio je KAportal. 

Obitelj i prijatelje vijest je šokirala. Od Matka se opraštaju i na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • VitoKordic 14.03.2018.

    Dragi Matko, po sprovodu se vidjelo da je bio velik covijek sa dobrom dušom. Počivaj u miru.

  • VitoKordic 14.03.2018.

    Dragi Matko, po sprovodu se vidjelo da si bio veliki covijek dobre duse. Počivaj u miru.

  • VitoKordic 14.03.2018.

    Dragi Matko, na tvom sprovodu se vidjelo da si bio veliki čovjek sa dobrom dušom. Počivaj u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare