To je to što me zanima!

Otišao je vidjeti što zavija na krovu pa pronašao leoparda

Muškarci naoružani drvenim štapovima pokušavali su otjerati leoparda iz naselja. Leopard je jednog muškarca ozlijedio, nakon čega se spustio s krova i pobjegao
Vidi originalni članak

Jednog Indijca nemalo je iznenadila buka koja je dopirala sa tavana. Skupio je mještane Ballarpura te se uputio na krov kako bi otkrio što uzrokuje nepodnošljivo zavijanje . U tom trenutku pod njima se počeo pomicati crijep, a ispod njega izvirio je agresivni leopard koji se okomio na muškarce.

Počela je bitka za život u kojoj su muškarci naoružani drvenim štapovima pokušavali otjerati grabežljivca iz njihova naselja. Jedan od njih nije bio brz. Leopard ga je ugrizao pa je završio u bolnici. Životinja je na kraju izgubila bitku. Spustila se s krova i pobjegla niz ulicu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Linz 26.04.2014.

    i ja bih otišao vidjeti što zavija u Saboru,ali ne mogu.....nisam zastupnik.

  • Believeme 26.04.2014.

    a jadaaaaaaaan leopard, vidi mu se u očima da se uplašio :)

  • vanilijica 25.04.2014.

    Mislim da sam vidio mica macu....jesam vidio sam mica macu!! ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe....Maca je napala jer se osjetila ugroženom. Trebali su smisliti bolji naćin da ju potjeraju a ne okružit ju pa navalit štapovima. Dobro se završilo kako je moglo biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare