To je to što me zanima!

Otišla na redovnu kontrolu i rodila šestorke, svi su zdravi

Majka, četiri djevojčice i dva dječaka su dobro, izvijestili su liječnici iz privatne klinike u Bannu. Pakistanka je došla na redovnu kontrolu i rodila šestorke
Vidi originalni članak

Neimenovana Pakistanka došla je na redovnu kontrolu trudnoće u petak i rodila zdrave šestorke. Liječnici privatne klinike u Bannu izvijestili su kako su četiri djevojčice, dva dječaka i majka dobro. Nešto kasnije obitelj su preselili u veću, vojnu bolnicu na daljnje promatranje. Lokalni mediji nisu napisali da je zanijela umjetnom oplodnjom. 

Početkom mjeseca, druga Pakistanka rodila je četvorke u Bhakkaru, a u listopadu prošle godine, kućanica Sabira rodila je petorke, tri djevojčice i dva dječaka u Peshawaru. Sabira, koja već ima dvoje djece, završila je na hitnom carskom rezu, ali sve je dobro završilo. Nedugo nakon poroda pušteni su kući. 

Isti mjesec žena je rodila tri dječaka i djevojčicu u Minwalkiju, a još jedna Pakistanka rodila je petorke u Punjabu u lipnju. Rodila je četiri dječaka i djevojčicu, ali su jedan dječak i jedna djevojčica umrli nekoliko sati nakon poroda.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mama2misa 28.01.2014.

    hvala lijepo....djeca su največe bogatstvo ali ja i sa dvoje jedva spajam kraj sa krajem...ne znam šta bi sa njih šestero koji su isto stari i svi žele svoj dio pažnje..pa umjesto jednog sokića moraš kupiti pet i umjesto dva paketa pelena mjesečno moraš kupiti 12 paketa puta 120kn pa računaj koliko su samo pelene i to je minimum za tek male bebe....

  • Lijepo vrijeme 27.01.2014.

    Bogu hvala! Sve najbolje majci, ocu i djeci!

  • tina2412 27.01.2014.

    Čovječe jesu ove Arapkinje plodne, svaka rađa najmanje 5-6 djece. lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare