To je to što me zanima!

Otišla na rođendan i gubi joj se svaki trag od subote

Anna Maria Golub (15) iz Mača u Zagorju obitelji je u subotu rekla da ide na rođendan. Kata (17) otišla je s adrese u Ivanić Gradu još prošli tjedan
Vidi originalni članak

Anna Maria Golub (15) iz Mača u Hrvatskom zagorju oko 20 sati u subotu 25. listopada otišla je od kuće. Od tada joj se gubi svaki trag. Nestanak je policiji prijavio otac. Rekao je kako je Anna te večeri otišla na rođendan, navodno svom dečku. No otac ne zna tko je on. PU krapinsko-zagorska do sada je razgovarala s 20-ak Anninih prijatelja. Nitko od njih nije im znao reći s kim se Anna viđala. Dečki iz društva kažu kako ni jedan od njih nije s njom u ljubavnoj vezi. Trag policiju za sada ne vodi nigdje. Anna je učenica 2. razreda Upravne škole u Zlataru. Odlična je učenica. Kod kuće nije pokazivala nikakvo nezadovoljstvo. Nije sklona lutanju, živi u skladnoj obitelji. Kad ju je otac posljednji put vidio, bila je obučena u tamnosmeđu sportsku jaknu s kapuljačom, svijetloplave uske traperice i bijele balerinke. Visoka je oko 165 cm, srednje tjelesne građe, kestenjastih očiju, ovalnog lica i ima srednje dugu, gustu kestenjastu kosu. Ako ste vidjeli Annu, nazovite 92.

OTIŠLA IZ KUĆE U IVANIĆ GRADU I NESTALA
Policiji u Kutini u četvrtak je prijavljen nestanak Kate Bilogrević (17) iz Popovače. Prijavu je podnio Centar za socijalnu skrb Kutina, a navode da je djevojka otišla s adrese u Ivanić gradu gdje je neprijavljeno živjela u nepoznatom smjeru i više se nikome nije javila. Visoka je oko 165 cm, ima smeđu kosu, plave oči, a nije poznato što je nosila na sebi. Kako potraga nije dala rezultata, policija moli građane koji imaju neka saznanja o njenom nestanku, kretanju ili boravištu da ih obavijeste u najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 92.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gljivaludara 28.10.2008.

    Ne zelim biti zlobna ali svaka dva tjedna nestanu cure pa se vrate nakon par dana. Mislim da te klinke samo zele doci u novine. Naravno ima i slucajeva kad nalete na budalu, ali gotovo sve se vrate kuci nakon par dana. Treba to namlatiti da im ne padaju na pamet takve gluposti.

  • KrajinaForce 28.10.2008.

    ma karaju i haraju :)

  • agiiiii 28.10.2008.

    rekla je tati da ide na rođendan dečku a tata ni n ezna tko je dečko...prvo-maloljetna je, nema šta radit kasno vani,drugo, ak već ima dečka trebala je pričat roditeljima o njemu,ne upoznavat ak nije ozbiljno al barem reć tko je on...ovak može taj dečko bit gospon od 40ak godina koji ju je oteo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare