To je to što me zanima!

Uronite u spektakularan svijet uz Portal Escape Zagreb

Uđite u svijet mašte i uzbuđenja – baš kao na filmu, no ovog puta s Vama u glavnoj ulozi, a nakon igre ostanite na piću u Games Cafe-u, pogledajte najbolje trenutke vaše avanture ili zaigrajte neku igru na ploči
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana Zagreb je dobio novo mjesto za vrhunsku zabavu - Portal Escape. Portal Escape novi je oblik timske interaktivne igre za parove, prijatelje ili obitelji s djecom u kojoj mogu sudjelovati ekipe od dva do osam članova. Uđite u svijet mašte i uzbuđenja – baš kao na filmu, no ovog puta s Vama u glavnoj ulozi, a nakon igre ostanite na piću u Games Cafe-u, pogledajte najbolje trenutke vaše avanture ili zaigrajte neku igru na ploči.

Crna kraljica jedna je tri dostupne spektakularne avanture. Barbara Celjska ('Crna kraljica') bila je vlasnica dvorca Medvedgrada. Bila je lijepa i lukava, navodno i okrutna, a ako ćemo vjerovati legendama, njeno blago još je uvijek zakopano pod Medvedgradom. Ti si njen zatvorenik! Hoćeš li uspjeti pobjeći iz tamnice i riješiti sve trikove njenog dvorca?

Jeste li spremni za stvarnu avanturu koja će vas ostaviti bez daha? Više informacija na portalescape.com

Idi na 24sata