To je to što me zanima!

Otkrili su tajne signale kraljice: Ona ne mora reći ni jednu riječ

Povjesničar Hugo Vickers tvrdi da kraljica Elizabeta II. torbicu koristi za slanje signala svojim ljudima uvijek kada pretpostavi da bi se mogla naći u neugodnoj situaciji ili kada joj je dosadno
Vidi originalni članak

Kada želi napustiti bilo kakav oblik interakcije, ako je suditi po riječima Huga Vickersa, kraljica prebaci torbicu iz jedne ruke u drugu. Također, kada je na nekom velikom događaju, signal odlaska s njega je stavljanje torbe na stol što znači da želi otići u roku od pet minuta. Povjesničar koji se bavi kraljevskom obitelji iznio je još sličnih zaključaka.

Ako razgovor želi napustiti u kratkom roku tada diskretno okreće vjenčani prsten, prenosi Mail Online Vickersove zaključke.

- To bi se uradilo na lijep način. Naprimjer, došao bi netko i rekao da kanterberijski nadbiskup treba s njom hitno razgovarati - objasnio je povjesničar metode. 

Također, za vrijeme službenih posjeta u Bakingemskoj palači ima niz diskretnih gestikulacija kojima komunicira sa službenicima.

Tako oni na njezin diskretan signal otvaraju vrata i ispraćaju goste kada kraljica osjeti da je za to došlo vrijeme. 

No, tvrdi Vickers, nije jedina iz kraljevske obitelji kojoj je torbica više od modnog dodatka. I vojvotkinja od Cambridgea, supruga princa Williama koristi torbicu kako bi izbjegla neugodnu situaciju. Primijetio je da često torbicu drži objema rukama kako rukovanje ne bi bilo neugodno.

S druge strane, kraljica Elizabeta II. torbicu uvijek nosi u lijevoj ruci kako bi joj desna bila slobodna za pozdravljanje. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Cipelcug 04.03.2017.

    Kojim će signalom kraljica najaviti abdikaciju, da malo uživa u mirovini???

  • OrcaPerestrojka 04.03.2017.

    Ona ima švabske krvi i to dosta. Kelti opet trebaju upravljat Engleskom, a ne ti švabci koji su došli na otok prije 900 let.

  • jozo1303 04.03.2017.

    Kraljica...!! Obican smrtnik sa svim vrlinama i manama kao i svatko drugi...isto kao i papa...ali zahvaljujući ljudskoj gluposti dobiju status plemenitosti pa čak božanstva i svetosti....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare