To je to što me zanima!

Otkrili tko je vozač kamiona koji je vozio u krivom smjeru. Odbio alkotest, prijeti mu velika kazna

Tijekom današnjeg dana bit će doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu te mu prijeti za počinjene prekršaje ukupno 6480 eura novčane kazne, ali i 120 dana zatvora
Vidi originalni članak

Vozač kamiona koji je jučer vozio u krivom smjeru kod Brezničkog Huma na autocesti je 37-godišnji rumunjski državljanin. 

Policija je jučer primila niz dojava o vozaču te su brzo otkrili i o kome se radi. Ušli su mu u trag te su otkrili da se Rumunj iz smjera naplatne postaje Breznički Hum uključio u promet na zapadnu kolničku traku u smjeru Varaždina u zabranjenom smjeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pri tome se na autocesti s fizički odvojenim kolničkim trakama za promet vozila, iako nije smio, kretao na dijelu kolnika namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera u suprotnom ili zabranjenom smjeru. Tom je prilikom vožnjom unatrag započeo radnju vozilom polukružnog okretanja, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu ili imovinu. Pritom nije vodio računa o smjeru kretanja i položaju svog vozila pa je zadnjim dijelom priključnog vozila udario u zaštitnu odbojnu ogradu. Nakon prometne nesreće vozač je navedenim teretnim vozilom, napustio mjesto prometne nesreće, a da oštećenom vlasniku odbojne ograde, nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću - izvijestili su iz PU Varaždinske. 

POGLEDAJTE VIDEO: KAMION JURIO U KRIVOM SMJERU AUTOCESTOM

KOD BREZNIČKOG HUMA VIDEO Zastrašujući trenutak na autocesti: Kamionom jurio u krivom smjeru, traže vozača

Kad ga je policija pronašla i uhitila, 37-godišnjak je odbio alkotest. 

Tijekom današnjeg dana bit će doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu te mu prijeti za počinjene prekršaje ukupno 6480 eura novčane kazne, ali i 120 dana zatvora te izricanje zaštitne mjere zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske iduće dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • bodulic13 11.05.2023.

    Ja sam vec napisao..trecina istocnjaka vozi kamione pijana

  • Zoran 59T 10.05.2023.

    I novčanu kaznu i zatvor

  • urnebes 10.05.2023.

    -posve opasno je uradio i naravno da ga treba kaznit, jedino što je isto tako posve razumno uradio je to što je odmah reagirao i zaustavio se kad je skužio koje sra...ne je napravio, većina ih nastavi dalje vozit i čudit se koliko ih vozi u krivom smjeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare